Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako biste vi reagirali?

Čuo kako žena kroz smijeh govori o varanju svog partnera pa je učinio ovo

Stevie Wilcock
Foto: Facebook
1/2
08.07.2016.
u 09:15

Status je 'zaradio' više od 19.000 lajkova te je podijeljen više od 7 i pol tisuća puta, a 22-godišnji Stevie dobio je i mnoge zahtjeve za prijateljstvom

Ljudi koji se upuštaju u ljubavne afere uvijek moraju biti na oprezu jer nikad se ne zna tko gleda i sluša. U takve situacije broje se i razgovori u kafićima.

Takav razgovor načuo je 22-godišnji Stevie Wilcock iz engleskog Blackpoola koji je čekao na red za automat za kavu. Tada je čuo ženu koja je stajala u redu kako razgovara s muškarcem o tome da je lagala svom partneru da je cijeli dan na sastanku.

Stevija je to naljutilo i nagnalo da razotkrije ženu na društvenim mrežama.

"Davide. Ako je tvoja djevojka/žena u srednjim 40-ima, jutros je otišla na posao u crnoj suknji, crnim tajicama i svijetloplavoj košulji... Rekla ti je da će biti na sastancima cijeli dan. Ali nije, trenutačno stoji ispred mene u redu za automat za kavu u Chesteru i govori drugom muškarcu cijelu ovu priču te se oboje smiju tome",  napisao je mladić u statusu na svom Facebook profilu.

"E da, ona vozi crnu Ford Fiestu. Spakiraj se i otiđi Davide", dodao je Stevie koji je naveo i broj registarskih oznaka kako bi dao što više informacija o dotičnoj ženi.

Status je ''zaradio'' više od 19.000 lajkova te je podijeljen više od 7 i pol tisuća puta, a Stevie je dobio i mnoge zahtjeve za prijateljstvom, piše Daily Mail.

"Objavio sam ovo kako bih Davidu otvorio oči o njegovoj partnerici. Ona i muškarac razgovarali su i o hotelu, bilo je jasno kao dan. Bilo je malo nadrealno čuti ih da tako otvoreno govore, no očito nisu ni pomislili da će se ovo dogoditi", ispričao je Stevie.

I dok je Stevie svojom objavom naišao uglavnom na odobravanje bilo je i onih koji su stali u obranu žene. "Možda je Dave apsolutni horor i njoj je trebalo malo nježnosti. Ili bi Dave možda htio pokušati popraviti njihovu vezu, no sad neće dobiti šansu jer je neki građanin odlučio objaviti svima Daveove privatne stvari", jedan je od takvih komentara.

I iako je ispod objave više od 1000 komentara, još uvijek se ništa ne zna ni o Davidu ni o misterioznoj ženi.

>> Šokirao se kad je otkrio zbog koga je supruga napustila njega i petero djece

Komentara 15

LA
Latz
11:54 08.07.2016.

Čuj ti ove koji ju brane -- ako joj toliko to fali ili joj je toliko loše onda nek bude čovjek i prekine pa traži nekog drugoga ... Bar se moglo prepoznati kakve su i ove osobe koje ju brane....

Avatar anlaser
anlaser
13:59 08.07.2016.

Krava je sama kriva što ne pazi gdje i šta priča. Kad bi barem kod nas tako prijavljivali političare tko je i šta zamračio.

VK
vječni krojf
13:23 08.07.2016.

Svaka cast VL-u.Ovo je bombasticna vijest koja ce mnoge interesirati i nasu privredu dici.Dosta toga se desava u Hrvatskoj pozitivnog a vi pisete ovakve gluposti,a i pitanje je dali je to uopce istina,ili je obicna izmisljotina,fantazija sa nekim nepoznatim imenima,takodjer izmisljenim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije