Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idu im na živce

Muškarci otkrili: Ovih pet tipova žena muškarci izbjegavaju pod svaku cijenu!

Shutterstock
07.04.2023.
u 22:00

Mnogi muškarci naime izbjegavaju dublje odnose sa ženama koje imaju određenu osobnost jer misle da veza s nekim takvim neće uspjeti

Često jedan dan u svijetu spojeva ide otprilike ovako: upoznate nekoga, obavite nekoliko telefonskih razgovora ili dopisivanja, jednom izađete i onda više nikada ne vidite tu osobu. Mnogi muškarci naime izbjegavaju dublje odnose sa ženama koje imaju određenu osobnost jer misle da veza s nekim takvim neće uspjeti. Ne radi se o stavljanju drugih u kategorije, ali postoje neke osobnosti koje vas navedu jednostavno da se okrenete i pobjegnete. Ovo je pet tipova žena koje koje muškarci izbjegavaju pod svaku cijenu, piše Your Tango.

Ona koja voli očijukati: Muškarci vole žene koje flertuju. Privlači ih dobar flert jer osim što je zabavna i šarmantna, ona definitivno nije sramežljiva. Koketna dama odmah pokazuje interes, čineći upoznavanje i udvaranje još lakšim. Za muškarca je olakšanje to što ne mora raditi sav posao. No, postoji razlika između situacijskog flerta i serijskog flerta, a potonji je nešto s čime se oni jednostavno ne žele baviti. Serijska koketa nabacuje se svima. Žena koja neselektivno 'trepće' isprva se čini kao izazov, ali ta igra jako brzo ispari. Nakon nekog vremena dečki shvaćaju da ona treba stalnu pažnju jer ima velikih problema sa samopoštovanjem. 

Ona koja se odmah želi obvezati: Zamislite na trenutak da ste muškarac. Upoznate fantastičnu ženu i na prvom spoju se super provedete. Imate sjajan razgovor i tek ste se počeli osjećati ugodno kad, odjednom, ona počinje razgovarati o mjestu vašeg vjenčanja, o tome koliko djece želi i o imenu vašeg budućeg psa. Stavlja veliki pritisak odmah u startu. U svakoj zdravoj vezi, prvih nekoliko mjeseci - a posebno prvih nekoliko spojeva - trebali bi biti lagani. S tako brzim prelaskom na ozbiljne teme, možda su njezini planovi samo ispunjenje njezinih snova bez obzira na to tko stoji preko puta nje.

Ona koja je stalno tu: Ova djevojka ne može ići nigdje niti raditi bilo što bez društva svog muškarca. Ona prihvaća njegove interese, zove 15 puta dnevno i ne voli kad nije u njegovoj blizini da može pratiti njegovo ponašanje. Ovo je više posla nego što veza zaslužuje. Ona vam je na raspolaganju i oslanja se na vas da je zabavite jer ona zapravo nema vlastiti život. Oduzima energiju i iscrpljuje strpljenje svojim zahtjevima. 

Ona koja voli tulumariti: Bezbrižna je, možda pomalo divlja, a izvana izgleda kao osoba koja bi ih mogla zanimati. Međutim, nakon što bolje pogledaju, shvate da je cijeli njezin život zabava. Iako se zajamčeni dobar provod može činiti kao dobra ideja, kakva će ona biti na otrežnjujućem svjetlu dana je pitanje. Njezine urnebesne ludorije, otvorena osobnost i dobri plesni pokreti dobri su u malim dozama, ali... Teško je imati zdrav odnos s osobom koja velike probleme skriva ispod svoje 'zabavne strane'. 

Ona koja previše priča: Žena koja nikada ne šuti, prestane samo da udahne. Čini se da je zabrinuta samo za ono što joj se događa u životu i dijeli svoje brbljave uvide, također ima sklonosti prema tome da bude kraljica drame. Njezine izvedbe izluđuju muškarce iz očitih razloga. Većina misli da je za razgovor potrebno dvoje, ali ne i ona. Žene su verbalnije od muškaraca, međutim ova djevojka ne zna da je zvuk tišine zlato. Mora naučiti da što više priča, to manje uči. 

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Carbonado
Carbonado
00:06 08.04.2023.

6. "radikalne feministice", ili kako ih danas zovemo samo "feministice" 7. tiktokuše, instagramuše i ostale praznoglav...pardon, influencerice. 8. nikad sretna vječna gunđala 9. nepristojne i nekulturne 10. neuredne i prljave ...

SN
SnoopHogg
23:51 08.04.2023.

Nije bas da ima nekog izbora danas al et

EX
exit89
22:49 07.04.2023.

Bome, rekla bih da 1 i 5 itekako vole, nažalost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije