Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

Muškarci otkrili koje su najveće pogreške koje žene uporno rade u vezama

Veze
Shutterstock
13.05.2017.
u 08:30

Muškarci na Redditu su odlučili spasiti postojeće i buduće veze i "žene naučiti" jednom zauvijek što rade krivo...

Muškarci i žene ne gledaju isto na vezu. 

Slažu se u jednom: ponekad je potrebno popustiti, ali čini se kako žene teško popuštaju kada je o nekim stvarima riječ, ali upravo te stvari mogu biti uzrok razdora među partnerima. 

Muškarci na Redditu su odlučili spasiti postojeće i buduće veze i "žene naučiti" jednom zauvijek što rade krivo...

1. Ne dajete nam da dišemo

Nova veza, novi početak, kemija, leptirići u trbuhu i žaljenje što dan traje samo 24 sata. Mogli bi svi tako opisati stanje nakon upoznavanja nekog novog i ulaska u novu vezu. No, bez obzira koliko smatrali da ste cijeli život baš njega čekali, morate mu dati da "diše". I one je, baš kao i vi, prije vas imao svoj život, svoje  navike i prijatelje, svoje načine zabave. Odrasla je osoba kooja je odlučila s vama zajedno koračati u budućnost, ali to ne znači da baš sve i apsolutno sve morate raditi zajedno. 

2. Svaku našu riječ analizirate do svakog slova

Muškarci imaju drukčiji mozak od žena... Razmišljaju puno jednostavnije ili ne razmišljaju. Nije ni bitno. Bitno je da žene imaju analitičke umove i podložne su analiziranju svake muškarčeve rečenice i vaganju "što je htio reći" ili "što je rekao, a što je mislio?" Obično kažemo baš ono što nam je na pameti ili ne kažemo ništa, poručuju korisnici Reddita. 

3. Prigovarate kad zaboravimo detalje, a vi zaboravljate važne stvari

Muškarci na Redditu su složni da nije u redu kad se žene ljute na muškarce kada zaborave na kojem mjestu u hladnjaku mora biti  mlijeko, ali uredno zaboravljaju puno važnije stvari poput, pinova od kartica, lozinke i sl. 

4. Ako imamo probleme u vezi više o tome znaju njene prijateljice nego mi koji smo u toj vezi

Žene će češće razgovarati sa svojim prijateljicama o svojim problemima u vezi nego sa svojim partnerima. I onda skupljaju mnogo "sitnica" koje ima smetaju pa u konačnici "eksplodiraju" izvlačeći u svađi nešto što je bilo znatno prije, ali je ostalo nerazriješeno. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan1a
09:22 13.05.2017.

Točno tako još bi dodao jednu stvar. Jako su zlopamtive, ako je nešto bilo i prije par godina to će ti nabiti na nos i gnjaviti te sa tim. Moja poruka muškarcima žene su takve i da nisu nebi nam bile ni zanimljive i tako u svađi i kroz to sve pokazuje da im je stalo do nas. Zato nas to netreba posebno uznemiravati

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:07 13.05.2017.

broj 2 ziva istina

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
13:57 13.05.2017.

Največa im je greška glumit glavobolju dok tražimo malo ubadanja :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije