Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

5 stvari koje žena nikada ne bi trebala raditi za muškarca

Žena ne bi trebala imati opravdanje ili ga tražiti za svaki muškarčev loš potez. Ponekad je sasvim potrebno lupiti šakom po stolu i podvući crtu.
28. travnja 2017. u 13:55 1 komentara 28170 prikaza
Veza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/4

Svaka žena želi imati sretnu vezu pa će nerijetko napraviti nešto što bi se inače kosilo s njezinim uvjerenjima, a onda jednom zastane i zapita se: Kada sam ja postala i žena i muškarac u našoj vezi?

Za dobrobit veze, žene bi trebale izbjegavati raditi ovo...

1. Riješavati sve njegove probleme

Lijepo je kad aje žena brižna i ima konce u svojim rukama, no ne bi trebala pokušavati riješiti sve probleme koje ima njezin partner. Ako to radi, žena će na kraju završiti s muškarcem koji je navikao da žena drži baš sve konce u rukama i on će sam postati "nesposoban" brinuti se za sebe, ali i za obitelj. Nekad ipak treba postojati podjela obveza u vezi.

Par Jeste li znali? 'Varalice' otkrile zbog čega će prevariti svoje partnere

2. Poklanjati skupe poklone

Lijepo je kada osobi koju volite možete pokloniti nešto zaista vrijedno. Ali žena nebi trebala često muškarcu poklanjati skupe poklone jer ga može dovesti u neugodnu situaciju ako on ne može uzvratiti istom mjerom i to se može odraziti na njegovo samopouzdanje. I male sitnice su sasvim lijepi darovi kojima ćete itekako moći pokazati koliko vam je stalo. 

Muškarac Pohvalite ih Ovo su komplimenti koje muškarci žele čuti

3. Biti stalno rame za plakanje

Žena se ne bi trebala "pretvoriti" u stalno rame za plakanje. Moguće je da njen muškarac u njoj gleda osobu kojoj će se stalno žaliti kako bi pridobio njeno sažaljenje i iskoristio to za neke druge stvari. Žena svakako treba biti podrška svom muškarcu u svakom trenutku, ali činjenica je da se muškarci ne zaljubljuju u žene koje ih sažalijevaju. Onda su tu u igri neke druge stvari...

4. Izmišljati izgovore

Žena ne bi trebala imati opravdanje ili ga tražiti za svaki muškarčev loš potez. Ponekad je sasvim potrebno lupiti šakom po stolu i podvući crtu. Stalno traženje opravdanja neće natjerati muškarca da prestane raditi to što radi loše jer će znati da ćete opet za njega imati sažalijevanja i neko novo opravdanje. 

veza nije slučajno Zašto biramo partnere koji nam fizički nalikuju? Evo odgovora...

5. "Jesam ti rekla?"

Mnoge žene će sa zadovoljstvom izreći i "nabiti" muškarcu na nos "jesam ti rekla'" kako bi dokazale da su (opet) bile u pravu. 

Žene bi to svakako trebale izbjegavati raditi jer vaš odnos nije natjecanje u tome tko će više puta biti u pravu ili biti u pravu uopće već skladan i sretan suživot u kojem se oba partnera međusobno vole, poštuju i brinu jedno za drugoga podjednako. 

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
  • nogogaz:

    I prava žena nikad ne glasa za hdz...ako voli muža i svoju djecu