Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi vezu

'Muškarci od mene samo žele seks, osjećam se kao da me ne poštuju'

shutterstock
29.11.2020.
u 21:16

Osjeća se posramljeno i pita se u čemu griješi da ne može pronaći pravog muškarca

- Moj prijatelj s povlasticama upravo mi je rekao da se viđa s drugom ženom i da želi započeti ozbiljnu vezu s njom. Imali smo sjajan seks, ali mi se čini kao da je to jedino što muškarci žele od mene, a ja želim stvarnu vezu - napisala je jedna žena za The Sun. 

Ima 29 godina, a svaki muškarac kojeg je upoznala bio je zainteresiran samo za seks. Nikada nije mislila da je to problem, sve dok oni nisu počeli tražiti ozbiljne veze s drugim ženama. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Trenutno se viđa s jednim muškarcem s kojim se sprijateljila preko posla. Iako joj se svidio, on joj je predložio samo vezu za seks, što je ona i prihvatila. 

Međutim, sada joj je rekao da je upoznao nekog posebnog te tražio da se nađu posljednju večer prije nego što on uđe u ozbiljnu vezu. Ona se osjeća posramljeno i pita se u čemu griješi da ne može pronaći pravog muškarca.

- Možda nesvjesno dajete znakove da niste spremni za ozbiljnu vezu, ali poruke koje ste slali dečkima nisu precizirale što zapravo želite. Bojim se da vaši odnosi s muškarcima neće dovesti do veze. Kad se počnete više poštovati i cijeniti, dečki će prihvatiti tu vibraciju i drugačije se ponašati prema vama. Čvrsto postavite svoje granice. Nađite se samo s muškarcima koji su otvoreni kao i vi prema mogućnosti veze - odgovorila joj je Deidre.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:55 30.11.2020.

ne voli te nitko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije