Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iritantno

Muškarci, ne radite to! Na ova četiri načina izluđujete žene

svađa
Foto: Thinkstock
16.01.2014.
u 13:45

Uvijek mu možete reći da ste mislili kako će se malo više posvetiti vama, posebice kad sve ostalo što nije hitno može ostaviti za poslije.

Svi imaju svoje loše trenutke, ali neke se pogreške baš često ponavljaju, a u ovom slučaju toliko su iritantne da dovode žene do ludila. Na portalu TOI sažete su najiritantnije navike muškaraca koje žene jednostavno ne mogu podnijeti.

1. Neki poziv ili e-mail važniji mu je od vas

Zar sam ti toliko dosadna da moraš tražiti zabavu u mobitelu? Jedno je od pitanja koje će se sigurno naći u ženinoj glavi dok sjedi nasuprot partneru koji umjesto u nju gleda u mobitel. Ali stručnjaci za veze tvrde da takvo ponašanje nije nepristojno. Uvijek mu možete reći da ste mislili kako će se malo više posvetiti vama, a ono što nije hitno ostaviti za poslije.

2. "Meni je svejedno"

Kada muškarci ne znaju što želite, oni najčešće šute. Ako ih upitate za mišljenje o nečemu o čemu nemaju baš previše znanja, najčešće će odgovoriti: nije me briga. Možda im je samo dosadno, možda su preponosni reći da nemaju pojma, a možda ih zaista nije briga. Ako je vama ipak toliko bitno njegovo mišljenje o nečemu, objasnite mu koliko vam je to važno.

3. Došao je s posla i – šuti!

Poprilično je iritantno kada nakon cijelog dana bez vas dođe kući i šuti. Ali žene, morate im dati dovoljno vremena za sebe, vjerojatno im je dosta jurnjave kroz cijeli dan i rješavanja svakojakih poslovnih problema da bi s oduševljenjem opet to prepričavao sada kada je napokon u toplini svog doma.

4. Živčani dok je čeka da se spremi za izlazak

Prije nego što izađe, ona mora osušiti kosu, izabrati odjeću, pronaći odgovarajući nakit, namjestiti frizuru, našminkati se... Muškarci su najčešće gotovi u desetak minuta, otuširaju se, odjenu i gotovo. Ali to nije razlog za prigovaranje partnerici kojoj treba više vremena. Žena se može ranije početi spremati za izlazak, a muškarci mogu naći nešto korisno za napraviti dok čekaju svoje izabranice da se urede.

>>Prestanite vikati i proučite 10 savjeta kako popraviti svoj brak već danas

Komentara 13

Avatar Azriel
Azriel
14:03 16.01.2014.

ha, sva sreća pa one ne gledaju mailove na mobu kad ne bi trebalo... sva sreća ne dođu sa posla nadrkane pa šute.... sva speća pa nikad ne vele da joj je svejedno, i sva sreća uvjek se spreme nana vrijeme, tak da se nikad ne treba kroz grad voziti ko divljak da bi nekam stigli na vrijeme.... drugim rječima to je sve život, i ne vidim razloga pisati tekstove u kojima se krivi samo ejdna strana......

DU
Deleted user
19:41 16.01.2014.

Treći mi je najžešći. Sutra će se javiti udruga BABE, GRABE , ASOCIJACIJA VJEŠTICA i slične udruge; Kako to mislite da je ona doma dok on radi? Danas su žene emancipirane, moderne , rade i imaju karijeru. Ne čekaju doma muževe peglajući i kuhajući :D

Avatar Češer
Češer
14:10 16.01.2014.

E zato ja papir ne potpisujem, ako joj ne odgovara neka se seli svojoj mamici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije