Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANCI SE IZJASNILI

Muškarci bi radije ženili Jennifer nego Angelinu

jennifer
Reuters
22.02.2010.
u 10:18

Kada je riječ o fizičkoj privlačnosti, barem što se muškaraca tiče, zanosna Angie i dalje vodi, ali ovoga puta prvo mjesto dijeli s Megan Fox.

Unatoč statusu glumice nesretne u ljubavi, Jennifer Aniston ne bi nedostajalo potencijalnih supruga kad bi se pitalo britanske muškarce. Naime, u nedavno provedenoj anketi u Velikoj Britaniji, muškarci su bivšu “prijateljicu” izabrali za slavnu ženu koju bi najradije oženili. S druge strane, njezina suparnica Angelina Jolie i nije toliko poželjan “materijal” za ženidbu – dok je Jennifer osvojila 28 posto glasova, Angelina je dobila samo 4 posto.

No, kada je riječ o fizičkoj privlačnosti, barem što se muškaraca tiče, zanosna Angie i dalje vodi, ali ovoga puta prvo mjesto dijeli s Megan Fox. Dvije glumice dobile su najviše muških glasova u kategoriji najseksepilnijih dijelova tijela koji uključuju stražnjicu, noge i grudi. Jolie je za jedan posto pretekla Fox u kategoriji najljepših očiju. Muškarci su zvijezdu filma “Transformers” također izabrali za zvijezdu s kojom bi najradije bili ako bi dobili dopuštenje partnerice.

Ženama, pak, najbolje tijelo ima Beyonce, a najviše glasove u kategoriji najprivlačnijeg dijela tijela dobila je stražnjica popularne pjevačice, zatim noge i grudi.

Najljepšim licem, i među ženskim i muškim ispitanicima, proglašeno je ono britanske glumice Keire Knightley, dok je Jennifer Aniston u ovoj kategoriji osvojila drugo mjesto. No, zato je uvjerljivo potukla konkurenciju kada se birala zvijezda s najljepšom kosom.

Najmanje privlačnom slavnom osobom dvije tisuće anketiranih ispitanika oba spola proglasilo je Katie Price, dok je Victoria Beckham izabrana za zvijezdu s najgorim tijelom.

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:32 22.02.2010.

Ja doma ne bi vodil ni jednu. Rešetke su rešetke.

OB
-obrisani-
10:39 22.02.2010.

Hrvati bi radije ženili Rajku nego Uršku!!!

OB
-obrisani-
11:14 22.02.2010.

mislim da su dvije muške plaće jače od jedne muške i ženske....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije