Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuo lavinu komentara

Muškarac zgrožen potezom putnika: 'Spustio je sjedalo i potpuno mi uništio laptop'

Twitter
02.03.2020.
u 14:53

Zrakoplovna kompanija mu se ispričala, a on je rekao da je njihovo opravdanje 'opravdanje koje bi dali šestogodišnjaku'

Muškarac je pokrenuo debatu na internetu o putniku koji je pomaknuo svoje sjedalo u avionu i uništio njegov laptop, prenosi independet.co.uk.

Voditelj podcasta Pat Cassidy letio je avionom iz Teksasa do Kalifornije kada je njegov laptop uništen od strane putnika. Rekao je kako je osoba ispred njega pomaknula svoje sjedalo i dogodila se nezgoda. Obratio se avionskoj kompaniji: "Delta, jedna mala napomena. Možda biste mogli staviti znak upozorenja kada osoba ispred planira prilagoditi svoje sjedalo jer mi je laptop potpuno uništen. I da, ovo je više kritika nego prijedlog. Zaista cijenim što je vaša stjuardesa meni objasnila kako osoba ispred mene treba imati prostora za spuštanje svog sjedala i pitala njega je li dobro kao da vaše sjedalo nije upravo uništilo nešto moje."

Znate li pravila vožnje novim rotorom? Stručnjak za promet otkriva gdje vrebaju opasnosti:

Gospodin Cassidy podijelio je fotografiju uništenog laptopa na Twitteru, a putnika ispred sebe nazvao je pogrdnim imenom i objasnio kako se nikada ne spušta sjedalo do kraja ma koliko god moglo. "To je znak sociopata", rekao je.

Ispričao je kako je fotošopirao neke fotografije kada je putnik ispred odlučio spustiti svoje sjedalo. Stisnuo mu je laptop 'kao taco'. 

Obratio se kompaniji, a onda objavio i screenshot emaila koji su mu poslali: "Žao nam je što vam je laptop uništen od strane putnika. Nije uredu da ponašanje jedne osobe ovako ošteti drugu. Nažalost, štetu koju vam je nanio netko drugi na vašu osobnu stvar mi ne možemo nadoknaditi." Zatim je objavio da mu nude poklon bon od 75$ (oko 530 kuna) i opravdanje 'koje bi dali šestogodišnjaku'. Ponudili su i dodatnih 12 000 besplatnih kilometara na SkyMiles računu.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:03 02.03.2020.

Dobro admin zašto automatski ne brišeš ove sexualne oglase koji nemaju veze sa člankom , a ono šta je po tebi i vladajučima “škakljivo” odmah bude obrisano ??

AV
avim
06:46 03.03.2020.

Treba zabraniti upotrebu ,telefona,tableta,laptopa u vlakovima,autobusima i avionima.

AV
avim
06:44 03.03.2020.

Ne mogu shvatiti da bez laptopa,telefona nemile niti putovati 1,2,3 samo se prave da rade,vozim autobus i po noći sve bljeska od telefona,tableta kao da život zavidi od toga,još niti ne sjedne a pita imate li vi,nemam,napunite mi mobitel,itd.Bolesnici tehnike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije