Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna aplikacija rješava sve

Muškarac otkrio genijalan plan kako pronaći djevojku na Olimpijskim igrama - iako uopće nije ondje

Reed Kavner/TikTok
23.07.2021.
u 10:29

Kilometrima je dalje od Tokija, ali to ga nije spriječilo da pronađe djevojku među sportašicama.

Olimpijske igre u Tokiju počinju danas, a sportaši i sportašice iz raznih zemalja svijeta već neko vrijeme borave ondje, u Olimpijskom selu, i pripremaju svoje nastupe. Jedan muškarac u tome je vidio priliku da pronađe potencijalnu djevojku putem Tindera.

Komičar Reed Kavner podijelio je na društvenim mrežama svoju metodu 'približavanja' sportašicama u Tokiju i otkrio da je platio Tinder Plus opciju koja u sebi sadrži Tinder Passport - mogućnost da se povežete i upoznate s ljudima diljem svijeta.

Kroz šalu je napomenuo kako se bavio plivanjem do 12. godine i kako je to glavna stvar koja mu je zajednička sa sportašicama. Bio je u pravu kada je u tome vidio 'kartu' do neke od djevojaka - Katerine Savard, 28-godišnjakinja koja predstavlja Kanadu u plivanju komentirala mu je video. 

Osim Katerine, Kavner je nasmijao sve one koji su vidjeli njegovu objavu, pa nisu mogli izdržati da ne komentiraju. "Genijalac, pravi genijalac", komentirala je jedna osoba na čiji se komentar nadovezala druga zaključivši da je Reed pametniji i od Elona Muska.

@reedkavner

I was on swim team until I was 12 so we'll have that in common

♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

Javili su se čak i iz Tindera i komentirali: "Nisi na Olimpijskim igrama, ali pobjeđuješ." Iako su ga pohvalili, ignorirali su njegov zahtjev da izbace sve druge korisnike koji koriste Passport opciju kako bi imao više šanse među djevojkama. 

Kako prenosi Mirror, iz Tindera su otkrili i da je 2016. za vrijeme Olimpijskih igara u Riu korištenje aplikacije poraslo za 64 posto na dnevnoj bazi.

Kći rock legende Brucea Springsteena putuje na Olimpijske igre u Tokio: 'Jedna je od najperspektivnijih u svojoj kategoriji'

1/9

Komentara 1

MO
montello
13:21 23.07.2021.

Tamo svatko s svakim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije