Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA ŠTO UČINITI

Muškarac ispričao: 'Imam sjajnu djevojku s kojom sam sretan, jedini je problem što ne podnosi moju djecu'

Shutterstock
25.07.2022.
u 14:30

Ona je uglavnom nezainteresirana za njih i ne trudi se kada su svi zajedno. Povremeno je i oštra prema njima ili mu naredi da im kaže da se lijepo ponašaju

Imam 40 godina i nedavno sam se razveo, a bivša žena i ja zajedno imamo dvoje djece. Prije nekoliko mjeseci sam se počeo viđati s 29-godišnjakinjom i bio sam stvarno sretan po prvi put u nekoliko godina. Zabavna je, uzbudljiva, seksi i stvarno brižna prema meni, ali veliki je problem što ne voli moju djecu koja sa mnom provode većinu vikenda, napisao je anonimni muškarac za Mirror

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Uglavnom je, kaže, nezainteresirana za njih i ne trudi se uopće kad su svi zajedno, a povremeno zna biti i oštra prema njima ili njega traži da im kaže da se lijepo ponašaju. Kada god ju pozove negdje s njima, pita ga moraju li i djeca ići, a čini se da uopće ne shvaća kako se ponaša.

- Moji prijatelji misle da je dobra za mene, ali njihove žene baš i ne. Također, obitelj me upozorila da to nisu dobri znakovi ako s njom želim budućnost. Obožavam svoju djecu i ona su mi ispred svih, ali mi je stalo i do nje i ne znam što učiniti - nastavio je. 

- Slažem se s tvojim roditeljima, morate dugoročno razmišljati realno. Ne možete provesti život s nekim kome vaša djeca nisu niti draga. Možda je vrijeme da budete iskreni s njom prije nego što stvari postanu ozbiljne. Jasno dajte do znanja da su djeca na prvom mjestu i svaka žena s kojom se skrasite morat će biti zadovoljna time. Možda nije imala iskustva s djecom ili je možda malo nezrela, ali nekako smatram da bi se više trudila s njima da joj je stvarno stalo do vas - - odgovorila mu je psihologinja Coleen Nolan. 

"Moguće je da je ovo samo jedna od onih zabavnih veza iz kojih ćete nešto naučiti i biti spremni za drugu, dublju, no uvijek možete pokušati s njom razgovarati i možda to promijeniti, ako otvoreno kažete što vam smeta".

 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:46 26.07.2022.

Los pocetak veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije