Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljen rat veličini nula

Mršavicama odzvonilo, na scenu stupaju stvarne žene s oblinama

grudnjak
28.02.2010.
u 16:27

Britanska kompanija Bravissimo, specijalizirana za donje rublje za žene s većim grudima, objavila je natječaj putem kojeg su tražili žene s oblinama za novu televizijsku reklamu

Izgleda da je mršavicama doista odzvonilo, a na scenu stupaju stvarne žene s pravim i lijepim oblinama. Počela je još jedna borba protiv veličine nula i supermršavih modela.

Trgovine donjeg rublja Bravissimo pridružile su se ratu i odlučile za novu kampanju angažirati stvarne žene. Britanska kompanija, specijalizirana za donje rublje za žene s većim grudima, objavila je natječaj putem kojeg su tražili žene s oblinama za novu televizijsku reklamu.

U tome su i uspjeli; Bravissimo je kontaktirao 600 klijentica i održao casting u kojem su izbor suzili na njih pet. Unatoč tome što nisu imale nikakvog iskustva u poziranju, obavile su jako dobar posao.

– Kompanija Bravissimo želi promovirati zdraviji izgled pokazujući kako i stvarne žene mogu izgledati fantastično. Naši klijenti su rekli kako im je draže vidjeti na slici stvarnu ženu nego neki model – rekla je glasnogovornica Anna Prince.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:36 28.02.2010.

Zdraviji izgled? Zaboravili su napisati da se rapidno povećava broj \"silikonskih ljepotica\" jer, kako kažu, na scenu stupaju žene s oblinama!

OB
-obrisani-
14:24 21.03.2010.

bolje se ljuljati nego žuljati,koliko znam za !\"daskama\" se nitko ne okreće dok za ponosnim vlasnicima zdravog izgleda u obliku čvrstog broja 4 i jačih bedara su kao magnet za muškarce i sigurno je da će takva žena lakše podnijti neke bolesti,roditi zdravije potomstvo itd.,anoreksija i mršavost su same po sebi znak bolesti i tuberkuloze koja je još uvijek bolest broj 1 po broju umrlih u svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije