Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDITE LI?

Možete li pronaći borovnicu među grožđem?

07.10.2019.
u 10:01

Još jedna mozgalica kojom ćete se namučiti dok ne primijetite razliku. S obzirom na to da su i grožđe i borovnica ljubičaste boje, to otežava situaciju.

Vrijeme je berbe grožđa, ali osim što ga berete u vinogradu, za vas smo spremili jednu mozgalicu na kojoj je ljubičasto grožđe koje ovoga puta ne trebate ubrati, već samo morate dobro poznavati izgled bobica grožđa i borovnice. Vaš je zadatak pronaći borovnicu na fotografiji. 

Foto: Screenshot/BrightSide

Ova je zagonetka jedna od težih, a ako vam treba pomoć, borovnica se nalazi dolje u sredini. Niste je pronašli? Više sreće drugi put, a evo i rješenja. 

Foto: Screenshot/BrightSide

Svježe grožđe možete pronaći na tržnici ili se jednostavno najavite nekome u berbu. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:14 07.10.2019.

Zbog ovakvih članaka nekadašnja redakcija Večernjaka iz zlatnih dana kolektivno bi završila na preodgoju u Lepoglavi, poradi zaglupljivanja radnog naroda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije