Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveno

Može li stomatolog vidjeti da ste se nedavno upustili u oralni seks?

Shutterstock
30.12.2018.
u 19:13

Znaju sve: da ste jeli nezdravo, pušili cigarete, ali i izbjegavali odlazak u njihovu ordinaciju

Nedavno je društvene mreže poharao "tweet" žene koja radi u stomatološkoj ordinaciji, a napisala je da može znati je li se osoba upustila u oralni seks. Napisala je da žene koje su s muškarcima imale oralni seks u ustima imaju crvene točkice na početku grla. 

Ovo zvuči kao neki urbani mit na internetu ili nešto što "pitamo za prijatelja"... No stomatolozi ipak kažu da stvarno ne mogu znati jeste li se upuštali u oralni seks prije posjeta zubaru, jedino ako to nije bilo u ordinaciji, a tada bi to vjerojatno znali po mirisu. Što i nije baš najljepša slika o vama. 

Što je s ljubljenjem?

Ne, ni ovo stomatolozi ne znaju. Ipak, prema malim ranicama koje se stvaraju zbog HPV virusa, mogu znati da ste se ljubili s nekim, a ako imate otvorene ranice u ustima, ta vam ga je osoba vjerojatno prenijela. 
Ono što mogu primijetiti jest da ste pod stresom jer većina ljudi u snu ili tijekom dana struže zubima zbog stresa, a da toga nisu ni svjesni. Isto tako, izostanak zdrave prehrane može se vidjeti po ustima, posebno na jeziku, prenosi Ordinacija.hr. Manjak određenih vitamina ili željeza posebno. Osim toga, logično, stomatolozi primjećuju i da volite slatko...

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Komentara 26

AI
airbender
10:13 30.12.2018.

kakav kvalitetan članak, bravo Nina!

JE
jejeee
12:21 30.12.2018.

nina pusi kite prije zubara hahah bas si glupa

Avatar komentatorx
komentatorx
19:40 30.12.2018.

Večernjakovci napušite se qurca. Tekstovi su vam sve "znanstveniji" i očekujete da vas netko doživljava ozbiljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije