Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka u velom lošinju

Mountain bike spust: Najbolji biciklisti iz čitavog svijeta dolaze na Jadran

mountain bike downhill
09.04.2014.
u 16:10

Staza po kojoj će biciklisti voziti duga je 1,7 kilometara i mnogi je biciklisti smatraju jednom od najizazovnijih.

Više od 200 najboljih svjetskih biciklista ovog će se vikenda u Velom Lošinju natjecati u mountain bike (MTB) spustu iz kojeg stoji Međunarodna biciklistička unija (UCI).

Oni su ovu utrku koju organiziraju Biciklistički klub Napoleon iz Velog Lošinja i partnerski klub MTB 'Trbovlje' već u njenom drugom izdanju kvalificirali kao UCI 'Class 1'(C1) natjecanje, što je vrlo visoka kategorija biciklističkog natjecanja iznad koje su samo utrke Svjetsko prvenstvo i Svjetski kup.

Ovo prva je utrka te discipline u ovogodišnjoj biciklističkoj natjecateljskoj sezoni u Hrvatskoj, a staza po kojoj će biciklisti voziti duga je 1,7 kilometara i mnogi je biciklisti smatraju jednom od najizazovnijih.

Natjecatelji će biti na biti nagrađeni bodovima Hrvatskog biciklističkog Saveza, što znači da se ovaj downhill (DH) boduje i za Kup Hrvatske 2014. 

Osim utrke organizatori su pripremili i popratni zabavni program pa će posjetitelji će moći uživati i u popratnom zabavnom programu. Uz lokalne bendove, nastupit će Let 3 i Dj E Base.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije