Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Morala je obrijati glavu zbog neobičnog sastojka u regeneratoru za kosu

Facebook/Ashley Rose
01.08.2019.
u 13:33

Djevojka je regenerator držala na kosi deset minuta, a potom su joj počeli ispadati pramenovi kose prilikom ispiranja vodom

Majka je na društvenoj mreži Facebook upozorila ljude da ne kupuju regenerator brenda Pantene jer osim uobičajenih sastojaka navodno se u njemu nalazi i krema za uklanjanje dlaka, piše Unilad. 

Taffy Jo Timm (44) iz Wisconsina u SAD-u podijelila je na svojem Facebook profilu zastrašujuću priču o svojoj kćeri Ashley kojoj je nakon pranja kosa šamponom i regeneratorom počela ispadati kosa. 

Zabrinuta majka vjeruje kako se u regeneratoru nalazio sastojak koji  služi za uklanjanje dlaka s tijela (kao što je na primjer Veet, krema za depilaciju). Nakon što je Ashley držala regenerator na glavi deset minuta kosa joj je počela ispadati u pramenovima. 

"Moram ovo podijeliti jer je ova večer bila traumatična. Ne razmišljaš provjeriti šampon ili regenerator jednom kada ih kupiš, no odsada ću to stalno raditi. Počela sam s uobičajenom rutinom. Prala sam kosu, stavila sam šampon i čekala neko vrijeme da djeluje. Nešto je počelo čudno mirisati. Maknula sam ručnik s kose i užasno je smrdjelo. Isprala sam kosu drugim šamponom i kako sam maknula ruke, tako sam primijetila pramenove kose na rukama i kadi. Otišla sam na hitnu da provjerim da nisam zaradila opekline. Na svu sreću, tjeme je bilo samo crveno i iziritirano. Kosa mi i dalje ispada. Ne znam još što ću napraviti"

"Moja kosa je napokon izgledala kako sam uvijek željela, ali sada je više nema. Fotografije ne pokazuju pravo stanje stvari. Srce me toliko boli da uopće ne znam što bih rekla. Ovo dijelim kako bih sve ostale upozorila. Provjerite ambalaže, više ništa nije sigurno", napisala je Ashley na svojem Facebook profilu. 

Ashley je posjetila i frizera u nadi da će dobiti ekstenzije, ali je ostatak njezine kose preslab pa se nisu mogle ugraditi. Na kraju se morala ošišati na ćelavo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kaladin
Kaladin
14:15 01.08.2019.

Tužba. Odšteta. Duševne boli. Upropašten društveni život. Minimalno 300 000 $

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije