Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi je zadovoljiti

'Moja supruga kaže da je preumorna za seks, ali zašto je onda kupila vibrator?'

shutterstock
30.08.2021.
u 20:35

Njihov seksualni život prestao je kada su dobili dvoje djece, ali on se boji da nikada neće krenuti na bolje

- Volim svoju ženu, ali naš seksualni odnos trenutno nije sjajan. Žali se da je previše umorna za vođenje ljubavi jer imamo dvoje djece u dobi od jedne i dvije godine i živimo u jednosobnom stanu dok se naša kuća preuređuje. Slučajno sam saznao da je naručila vibrator i sada ne znam što da mislim - napisao je jedan muškarac Pamelu Stephenson Connolly, psihoterapeutkinju specijaliziranu za liječenje seksualnih poremećaja.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Slušajte je kad kaže da je umorna. Briga za dvoje male djece iscrpit će svakoga, pa će svaki način na koji joj može olakšati život biti privlačan. Vibratori mogu biti način za uživanje i oslobađanje od stresa, a razumljivo je da pokušava brzo zadovoljiti svoje potrebe - započela je svoj odgovor Connolly.

No, kaže kako bi mogli postojati i drugi razlozi za kupovanjem vibratora, poput pokušaja da poboljša svoj libido, koji je prirodno neko vrijeme bio niži nakon rođenja djece. Stoga mu je savjetovala da je razumije i da ne očekuje da će seks biti isti kao prije, sve dok se njezini hormoni ne vrate u ravnotežu.

- Pokušajte se ne osjećati ugroženo ili razočarano ovom trenutnom, prirodnom situacijom. Vaš najbolji plan sada je biti što je više moguće korisniji i razumljiviji, a to je samo po sebi privlačno većini žena - odgovorila mu je stručnjakinja The Guardiana.

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije