Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivao

'Moja ljubavnica i djevojka su prijateljice, ali ne znaju da se seksam s objema'

shutterstock
17.09.2020.
u 20:57

Uspio je sve održavati u tajni, sve dok njegova djevojka nije počela ići na tečaje pilatesa - isti tečaj na koji njegova ljubavnica ide.

Imam odličan seks s djevojkom koju sam upoznao na poslu, ali već imam djevojku. Njih dvije su se sada upoznale, ali ne shvaćaju da se seksam s objema. Uskoro bih mogao biti u ozbiljnim problemima. Ja ima 26 godina, a moja djevojka 24. Zajedno smo dvije godine i imamo čvrstu vezu. Ona je žena s kojom se jednog dana mogu vidjeti u braku. Ova nova djevojka s poslom je započela prije godinu dana i odmah smo kliknuli. Počeli smo očijukati, a onda se i dopisivati. Pametna je, lijepa i smiješna. Našli bismo se nakon posla i otišli na piće i nekako smo jedne večeri završili u njenom stanu. Jedno je vodilo drugome i imali smo seks. Bilo je nevjerojatno - napisao je jedan muškarac za The Sun. 

Od tada se sastaju za seks, ali ona ne zna da ima djevojku. Misli da još uvijek živi s roditeljima i kaže svojoj djevojci da je vani s dečkima s posla kad vidi svoju ljubavnicu. Uspio je sve održavati u tajni, sve dok njegova djevojka nije počela ići na tečaje pilatesa - isti tečaj na koji njegova ljubavnica ide. Postale su si dobre prijateljice, a on se sada boji što će se dogoditi ako sve izađe na vidjelo. Boji se da bi ih mogao izgubiti obje. Iako zna da nije u redu to što radi, ne može prestati. Njegova ljubavnica ima puno zajedničkog s njime, ali i djevojka mu je dobra i još uvijek je voli. Ne zna s kim da nastavi vezu pa za savjet pita stručnjakinju.

- Možete prestati. Biti u vezi vas ne sprječava da volite druge ljude, ali djelovanje prema tome je rizično. Prestanite viđati novu ženu za sada, jer nemate pojma hoće li ta veza opstati. Recite joj da trebate napraviti ispravnu stvar i riješiti stvari s djevojkom, na ovaj ili onaj način. Jeste li samo prevrtljivi i nemate dovoljno volje ili postoje problemi u vašoj vezi zbog kojih ste ranjivi na iskušenja? Možete li je ojačati? Što duže svojoj djevojci ne kažete istinu, to će dugoročno biti više povrijeđena - odgovorila mu je Deidre.

Psiholozi otkrili: Očekujemo porast tjeskobe i depresije kod mladih:

Komentara 5

SO
Sobrudolf
11:17 18.09.2020.

Ma sto te briga, deri obje dok ide, kad odu, ima drugih, nisu jedine.

HO
homophob
23:43 17.09.2020.

Velika stvar! Nije stos kada skrivas, lazes i mazes. Pravi muskarcina ima dvije, znadu jedna za drugu, bila su poslije dva neplanirana susreta ali to se rjesi sa: Danas nije tvoj red.

MA
majmudin
22:47 17.09.2020.

Najebo si kad saznaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije