Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv mladosti

Moja.hr - izbor najboljeg jednominutnog filma mladih autora

Moja.hr
Foto: Shutterstock
1/3
09.05.2023.
u 09:58

Moja.hr je projekt Večernjeg lista u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta Hrvatskom radiotelevizijom.

Predstavljamo vam mlade autore, po jedan tim iz svake županije, te grada Zagreba, koje ćemo okupiti 16. lipnja na završnoj priredbi u istarskom Kašteliru otkud su prošlogodišnji pobjednici, uz prijenos na HTV-u.

Foto: Shutterstock

Njihova je zadaća predstaviti život mladog čovjeka u svim krajevima Lijepe naše. Očekuje se da, kao i protekle dvije godine, na kreativan i zabavan način pokažu osjećaj pripadnosti sredini u kojoj žive. Stručni će žiri cijeniti originalnost, duhovitost i emotivni pristup. Sve to valja iskazati u svega šezdeset sekundi, a one najbolje očekuju vrijedne nagrade.

Foto: Shutterstock

Posjetili smo ih u mjestima u kojima žive i porazgovarali o tome kako se pripremaju i koliki im je to izazov. U prva dva izdanja ovog projekta otkrilo se da mladih kreativaca ima u svim djelovima Hrvatske, a veliko je zadovoljstvo okupiti ih sve na jednom mjestu, dati im priliku da se upoznaju, podijele iskustva i sklope nova prijateljstva.

Ovo nije natjecanje čija je županija ljepša, nego poziv mladosti da otvori srce.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije