Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogrešno ili?

`Moja djevojka se nalazi na piću s drugim muškarcima, i smatra da tu nema ništa loše`

Shutterstock
17.03.2019.
u 19:48

Riječ je o paru svojim četrdesetim godinama, a Deidre je muškarcu odgovorila kako njegovoj partnerici očito treba pažnja drugih muškaraca.

Gotovo dvije godine, jedan je muškarac u vezi s atraktivnom djevojkom s kojom uživa i su seksu. No, iako se može činiti kako je sve super, muškarcu ipak nešto smeta.

Iako su u vezi, djevojka se redovito nalazi s drugim muškarcima na piću. Riječ je o njenim bivšim kolegama s posla, koji su oženjeni i kriju svojim ženama s kim se nalaze i provode vrijeme u kafiću, tvrdi muškarac koji je za savjet zamolio poznatu terapeutkinju Deidre n portalu The sun. Naveo je da je jedan od bivših kolega pokušao zavesti, no njoj to nije bio znak za uzbunu. 

Riječ je o paru svojim četrdesetim godinama, a Deidre je muškarcu odgovorila kako njegovoj partnerici očito treba pažnja drugih muškaraca. Potrebno je sjesti za isti stol i razgovarati o tom odnosu i postaviti pitanje kako bi njoj bilo da se muškarac s kojim je u vezi, ponaša kao ona. Ako ne odustaje od uživanja u pažnji drugih muškaraca, možda je dobro tu vezu prekinuti jer je očito da je muškarac spremniji za ozbiljan odnos. 

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
20:12 17.03.2019.

Onda sam ja čudan kada kažem da žensko ili muško u vezi nemaju što prijateljevati po kavama i zabavama sa prijateljima suprotnog spola.

JU
jurajuric118
19:56 17.03.2019.

dok ju napuni z mahalom i tu nema ništ loše. stara narodna veli "od velikog glava ne boli"

BL
bljak007
19:59 17.03.2019.

Nije bitno koliki ti je, bitno je da je veliki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije