Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što učiniti?

Moj suprug uništava i moj život i život naše djece online kockanjem

Shutterstock
01.04.2019.
u 13:24

Pokušala sam ga zaustaviti, čak sam i preuzela potpunu kontrolu nad financijama, ali on i dalje pronalazi način da se kocka

Zajedno smo 14 godina, a on kocka većinu tog vremena, piše zabrinuta žena kolumnistici The Suna, Deidre.

"Prošle godine preuzela sam kontrolu nad njegovim bankovnim računom i njegovom kreditnom karticom. Sve se učinilo nešto boljim, čak je sa mnom išao na terapiju. 

No doznala sam da je podignuo novu kreditnu karticu i otvorio novi bankovni račun i uopće nije prestao."

On ima 36 godina, a ona 35 i kaže da više nema strpljenja, no imaju troje djece pa ne zna što da radi. 

Deidre odgovara: "Za djecu nije dobro da gledaju kako jedan roditelj prihvaća neku destruktivnu osobinu drugog roditelja. No promjena mora doći od njega. Recite mu da ga volite no da kockanje uništava život i vašu obitelj. Ili će prestati ili će vas sve izgubiti."

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove

 

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan1a
13:59 01.04.2019.

Kad ga o staviš shvatiti će šta je izgubio

RI
ribar110
14:00 01.04.2019.

Kockanje i klađenje treba zabraniti.To je pošast gora od alkohola,obitelji taje i pokušavaju sami naći riješenje.Država mora nešto poduzeti,svaki dan gledam poznanike kako propadaju i razaraju brakove i uništavaju djecu.Zar svaku ali baš svaku nogometnu utakmicu moraju ići reklame za kladionice i pivo?Da, jer to je kao nešto dobro i donosi sreću!!!

DU
Deleted user
17:48 01.04.2019.

Tja, kaj se more. Kockara triba zaminit' za normalna čovika i stvar u redu. Ma to je lakše rijet' vengo učinit'. Va tem grme leži zec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije