Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Moj suprug se pijan dopisuje s muškarcima, a meni tvrdi kako ga ne privlače'

Njegova četvrta supruga misli kako je možda biseksualan, a on to negira.
30. rujna 2019. u 21:58 0 komentara 1690 prikaza
Ilustracija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

- Moj suprug pijan šalje poruke gay muškarcima. Kaže kako to radi kao šalu kad je pijan, ali meni nije smiješno - započela je svoju priču zbunjena supruga.

DEAR DEIDRE 'Ne želim prevariti suprugu, ali nakon rođenja djeteta prestali smo se seksati i polako gubim razum'

Sa svojim problemom obratila se Deidre, savjetnici portala The Sun koja svakodnevno pomaže brojnima s njihovim osobnim problemima. 

Objasnila je kako je njoj ovo drugi, a njemu četvrti brak, a skupa su posljednjih 8 godina. Na početku je mislila kako je to sve šala dok na računu za mobitel nije ugledala da je skinuo Grindr. Ova aplikacija služi za upoznavanje homoseksualnih i biseksualnih osoba. 

Život piše romane 'Zaljubila sam se u DJ-a koji mi je svirao na svadbi'

- Pitala sam ga sviđaju li mu se i muškarci, ali odmah mi je to negirao. Kaže da je to za njega sam šala kad je pijan. Tvrdi kako ne želi da prestanemo biti skupa, ali cijeli tjedan radi u drugom mjestu i to nam uvelike otežava - nastavila je. 

Kazala je i kako vikendima dolazi kući gdje puno pije, a onda postane neugodan. Pokušala mu je objasniti kako mora smanjiti svoju konzumaciju, ali on je to odmah odbio rekavši da nema problem. 

- Vidim zašto je ovo njemu četvrti brak. Većinu ljudi privlači isti spol. Razumijem zašto Vas ovo možda uzrujava, ali prvo se treba riješiti njegov problem s alkoholom. Objasnite mu da se zajednički vikendi moraju promijeniti ako želi da vaš brak potraje - odgovorila je iskusna Deidre. 

Problemi pod plahtama 'S drugim muškarcem se seksala na našem kuhinjskom šanku, a sa mnom samo u krevetu'

Nadodala je i kako mu mora objasniti da će njihov brak doći kraju bude li ponovno neugodan.

Ljubavne savjete ne daje samo Deidre već i kumice s trešnjevačkog placa:


 
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.