Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne uzbuđuje ju

'Moj dugogodišnji dečko i ja gotovo više ne spavamo skupa pa mislim da nismo jedno za drugo'

Shutterstock
06.01.2019.
u 21:23

Deidre, kolumnistici britanskog The Suna, pisala je jedna 29-godišnjakinja koja ima problem u vezi jer je njezin dečko više ne privlači, a samim time im i manjka seksa...

Draga Deidre, bila sam na putovanju šest mjeseci i, po povratku, nadala sam se da će me se moj dugogodišnji dečko poželjeti, no izgleda da sam bila u krivu... Naime, jako sam razočarana jer, otkad sam došla doma prije mjesec dana, seksali smo se samo dva puta.

Imam 29 godina, a moj dečko 30 i zajedno smo već dugačkih osam godina. Znala sam da nešto nije u redu već na samom početku, na jednom od prvih spojeva. Ipak, nikad nisam ništa rekla, a onda je već prošlo previše vremena pa sam samo nastavila vezu i nisam dobila priliku išta promijeniti. 

Smatram da u našem ljubavnom odnosu jednostavno nema kemije. Naravno, ja njega smatram jako atraktivnim, no problem je u tome što mi nije privlačan, ondosno nimalo me ne uzbuđuje... Također, pored njega se ne osjećam dovoljno željeno i zbog tog tražim pozornost na drugim mjestima - primjerice, objavljujem vlastite fotografije kako bih bila primijećena. Ne radi se tu o ničem seksualnom, samo fotke od izlazaka i slično. 

Mogu reći da ga stvarno volim, ali kad se napijem često se naljutim i kažem da nismo jedno za drugo. Frustrirana sam i osjećam da naša veza nije ispravna stvar, ali stvarno ne znam što napraviti. Imam osjećaj da je prekid jedino rješenje. 

Deidre je odgovorila:

Duga odvojenost može značiti da ispočetka trebate raditi na vašem seksualnom odnosu. Predlažem vam da pokušate s međusobnom senzualnom masažom cijelog tijela kako bi vidjeli hoće li vas to zbližiti.

Ipak, ako ta veza za vas otpočetka nije bila ono što ste htjeli, onda više ne biste trebali trošiti vrijeme na nju, nego je prekinuti. Mladi ste i život je pred vama. Nemojte ostati s njim samo zbog sigurnosti jer sam sigurna da za vas postoji muškarac koji će vam puno više "odgovarati" i s kojim će odnos biti skladniji. 

>> Pogledajte video o četiri mjesta na ženinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilicak
22:36 06.01.2019.

s obzirom da je decko lijep i pametan a vi alkoholicarka, ostavite ga na miru. godina ima 365 dana a vi 400 dana pijani sta trazite od njega ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije