Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Mogao bi biti problem ako je ona spavala s više muškaraca, nego ja žena'

Mišljenja se, naravno, razlikuju. Dok je jednima brojka presudna, drugi smatraju kako ti podaci trebaju biti dio prošlosti
11. listopada 2018. u 18:54 10 komentara 4162 prikaza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/3

Većina ljudi provede dio vremena pitajući se koja je "brojka" njihovog partnera. Tu govorimo o tome s koliko je frajer spavao žena, odnosno žena muškaraca. Ipak, Durex se pobrinuo oko toga i proveo istraživanje u Australiji koje je pokazalo da žena u prosjeku ima 11 seksualnih partnera, dok je kod muškaraca taj broj oko 24.

"Ne žalim, ali se sramim" Tri žene priznale zašto su varale partnere i kako se to odrazilo na njihovu vezu

 

Riječ je o jednoj jako intimnoj informaciji i naravno da to nije jednostavno podijeliti s nekim, čak i s partnerom. Ipak, tu dolazimo do jednog iznenađenja. Naime, frajeri ne žele znati o kojem se broju radi, prenosi Cosmopolitan. 

Jedan 24-godišnjak rekao je kako definitivno to ne želi znati jer ono što se dogodilo u prošlosti, tamo treba i ostati. Slično razmišljanje ima i 21-godišnjak koji kaže kako bi ga to mogli ohladiti od djevojke pa jednostavno ne želi znati, no priznaje da je znatiželjan. 

Vjerujte instinktu Ovo je devet znakova da vas partner vjerojatno emocionalno vara

S druge strane, jedan 25-godišnjak rekao je da bi mogao biti problem ako je brojka partnerica veća od njegove... S njim se ne bi složio jedan frajer koji tvrdi: "Što ima više iskustva, to bolje!"

Jedan 30-godišnjak rekao je kako ta brojka govori puno o karakteru djevojke, a to je ono što mu je bitno, no smatra da djevojka neće otkriti svoju tajnu ako se radi o nekoj velikoj brojci. 

- Ta brojka ne bi trebala biti važna. Možda bi mogao biti jedino problem ako se negdje slučajno sretnem s muškarcem s kojim je moja djevojka spavala, otkriva anoniman muškarac. 

Drugi je rekao:

Preferiram ne znati tu informaciju jer ne znam kako bi ona mogla donijeti išta pozitivno u vezu. To saznanje je jednostavno toksično. Uz to, mislim da je stvarno pomalo nelagodno, hipotetski, znati da je moja djevojka spavala s više muškaraca nego što sam ja žena. Ne znam zašto je to tako, ali jednostavno je gnjusno.

Jedan 22-godišnjak kaže da je za njega jako bitno o tome razgovarati. Iz toga može vidjeti dijeli li djevojka iste principe kao i on. Ipak, treba znati kad je pravo vrijeme za takav razgovor, a to je tek kad se obje strane u vezi osjećaju dovoljno opušteno i ugodno. 

Vrijedi probati Zbog ovih pet poza u seksu partner i vi voljet ćete se do kraja života

S njim se ne slaže njegov vršnjak koji kaže kako stvarno tu brojku ne želi znati:

Nije mi problem biti s djevojkom koja je spvala s mnogo muškaraca, no saznanje o tome bi možda pogodilo moje samopouzdanje i osjećao bih se neiskusno. 

>> Pogledajte video 10 najseksi Hrvata

[video: 26309 / ]
VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

  • koki:

    Kad ona kaze da je spavala sa 3 muskarca,pomnozi to sa 5.Kad on kaze da je spavao sa 20 zena, podijeli to sa 5

  • Dachy89:

    Ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, brava koju otvara svaki ključ je loša brava.

  • Zeus609:

    Ako si joj prvi velika je šansa da joj budeš i jedini ako ne sjebete stvar u procesu... Ako joj nisi prvi, nisi ni zadnji... Nakon prve sve su mi iste, sa vremenom je samo teže tolerancija pada, potrebe su ... prikaži još! sve jasnije, razlike su sve uočljivije i povijest je sve bitnija... Davno sam napisao... " ljubav je cvijtna livada... Ubiranjem jednog cvijeta dobiješ radost spoznaje... Ubiranjem svakog daljnjeg, nezadovoljstvo samo raste!"