Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrene ispovijesti

'Mogao bi biti problem ako je ona spavala s više muškaraca, nego ja žena'

Foto: Shutterstock
1/3
11.10.2018.
u 18:54

Mišljenja se, naravno, razlikuju. Dok je jednima brojka presudna, drugi smatraju kako ti podaci trebaju biti dio prošlosti

Većina ljudi provede dio vremena pitajući se koja je "brojka" njihovog partnera. Tu govorimo o tome s koliko je frajer spavao žena, odnosno žena muškaraca. Ipak, Durex se pobrinuo oko toga i proveo istraživanje u Australiji koje je pokazalo da žena u prosjeku ima 11 seksualnih partnera, dok je kod muškaraca taj broj oko 24.

 

Riječ je o jednoj jako intimnoj informaciji i naravno da to nije jednostavno podijeliti s nekim, čak i s partnerom. Ipak, tu dolazimo do jednog iznenađenja. Naime, frajeri ne žele znati o kojem se broju radi, prenosi Cosmopolitan. 

Jedan 24-godišnjak rekao je kako definitivno to ne želi znati jer ono što se dogodilo u prošlosti, tamo treba i ostati. Slično razmišljanje ima i 21-godišnjak koji kaže kako bi ga to mogli ohladiti od djevojke pa jednostavno ne želi znati, no priznaje da je znatiželjan. 

S druge strane, jedan 25-godišnjak rekao je da bi mogao biti problem ako je brojka partnerica veća od njegove... S njim se ne bi složio jedan frajer koji tvrdi: "Što ima više iskustva, to bolje!"

Jedan 30-godišnjak rekao je kako ta brojka govori puno o karakteru djevojke, a to je ono što mu je bitno, no smatra da djevojka neće otkriti svoju tajnu ako se radi o nekoj velikoj brojci. 

- Ta brojka ne bi trebala biti važna. Možda bi mogao biti jedino problem ako se negdje slučajno sretnem s muškarcem s kojim je moja djevojka spavala, otkriva anoniman muškarac. 

Drugi je rekao:

Preferiram ne znati tu informaciju jer ne znam kako bi ona mogla donijeti išta pozitivno u vezu. To saznanje je jednostavno toksično. Uz to, mislim da je stvarno pomalo nelagodno, hipotetski, znati da je moja djevojka spavala s više muškaraca nego što sam ja žena. Ne znam zašto je to tako, ali jednostavno je gnjusno.

Jedan 22-godišnjak kaže da je za njega jako bitno o tome razgovarati. Iz toga može vidjeti dijeli li djevojka iste principe kao i on. Ipak, treba znati kad je pravo vrijeme za takav razgovor, a to je tek kad se obje strane u vezi osjećaju dovoljno opušteno i ugodno. 

S njim se ne slaže njegov vršnjak koji kaže kako stvarno tu brojku ne želi znati:

Nije mi problem biti s djevojkom koja je spvala s mnogo muškaraca, no saznanje o tome bi možda pogodilo moje samopouzdanje i osjećao bih se neiskusno. 

>> Pogledajte video 10 najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 10

KO
koki
20:08 11.10.2018.

Kad ona kaze da je spavala sa 3 muskarca,pomnozi to sa 5.Kad on kaze da je spavao sa 20 zena, podijeli to sa 5

CR
CroAx
20:13 11.10.2018.

Ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, brava koju otvara svaki ključ je loša brava.

DO
domxerex
21:19 11.10.2018.

Čista taština!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije