Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alma fashion

Alex Grdić i bivše misice na otvorenju modnog shopa Alme Premerl Zoko

Almin modni shop u Ljubljani i revija
Foto: Nikola Zoko
1/22
07.05.2014.
u 15:06

Modnu reviju nosile su hrvatske manekenke (kruške i jabuke) Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Ines Španja , Meri Benčić, a Alminu ideju podržala je i Anđa Marić

Želite li saznati koji ste tip građe tijela, kojim krojevima prekriti trbuh, a kojim naglasiti bokove? Kakve hlače trebaju nositi 'kruške', a kakav 'jabuke'?

Na sva ova pitanja odgovor možete pronaći u jedinstvenom modnom shopu 'Kruške, jabuke…(Hruška, Jalboko…) koji je otvoren u strogom centru Ljubljane!

Iza ovog jedinstvenog modnog koncepta stoji hrvatska modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko u čijim modnim savjetima uživa na tisuće žena svakog mjeseca.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

- Naziv trgovine intrigira, jer asocira na hranu. No, kad se nađete pred našim vratima, priča o hrani prestaje! Naziv trgovine Kruške, jabuke…nastao je nakon duljeg istraživanja tržišta i upoznavanja građe tijela Slovenki. Najviše ih je građe kruške (jači bokovi, uska ramena), nakon toga su jabuke (s trbuhom i većim prsima), a nakon toga pješčani sat. Upravo zato sam zamislila trgovinu u kojoj će se prodavati moj modni brend Alma fashion kao jedinstveno mjesto na kojem će se žene osjećati ugodno i učiti o sebi, svojem tijelu, odijevanju… Drago mi je da je moju ideju i koncept, prepoznala moja prijateljica Maja Trampuš. Trebalo nam je samo malo da zajedno krenemo u posao, komentirala je Alma koja je za otvorenje trgovine pripremila malu modnu reviju na kojoj je predstavila ALMA fashion.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Modnu reviju su nosile hrvatske manekenke (kruške i jabuke) Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Ines Španja , Meri Benčić, a Alminu ideju je podržala i Anđa Marić, ljubiteljica domaćeg modnog dizajna. Program je vodila popularna slavonska pjevačica Nuška Drašček koja se oduševila modelima za svoj tip građe tijela.

Krojevi koji odgovaraju različitim tipovima građe, prirodni materijali, duhovitost dizajna i velika skala brojeva. S Alminim potpisom možete pronaći i velike brojeve kao što su 46, 50…

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

>>Krštenje, prva pričest, krizma...Evo kako izbjeći modnu katastrofu u svečanim prilikama

>>Tajice nisu hlače, a i s izborom cvjetova na odjeći treba pripaziti

Komentara 1

DE
denihr
07:05 09.07.2014.

ova Anđa Marić ima užasan osmjeh , kad se nakesi i pokaže u cijelosti zubalo , to je strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije