Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno iskustvo

Mladić (29) u prometnoj nesreći ostao bez penisa: 'Osjećam se više kao muškarac nego prije nesreće'

shutterstock
14.10.2021.
u 10:30

"Želim svijetu ispričati kako je ovo emocionalno i psihički utjecalo na mene."

Paul Berry, 29-godišnjak iz SAD-a doživio je prometnu nesreću još 2014. godine nakon što je pijan sjeo za volan. Izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s ceste, ispao kroz vjetrobransko staklo i ostao ležati ispod istog. Slomio je tako vrat, čeljust, nos i zdjelicu, a imao je i ozbiljnu povredu mozga. 

Dok su se svi dijelovi tijela oporavili, slomljena zdjelica zahtijevala je operaciju tijekom koje su liječnici shvatili da mu moraju amputirati penis i jedan od testisa. 

"Želim svijetu ispričati kako je ovo emocionalno i psihički utjecalo na mene. Odrezali su mi muškost, ali ironično, više se sada osjećam kao muškarac nego prije nesreće. Liječnici su mi rekli da mi je srce stalo na nekoliko sekundi dok se automobil prevrtao. Proveo sam pet tjedana u komi i zadobio 13 šavova na licu. Na sreću, liječnici su odlično odradili posao pa se ništa ne vidi."

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Paul se, kaže, slomio kada je saznao da je ostao bez penisa i testisa jer je shvatio da neće moći imati djecu, ali nada se da će se jednog dana moći podvrgnuti transplantaciji penisa. "Zasad nemam dovoljno novca za taj zahvat, no ako do toga dođe u budućnosti, bit ću zadovoljan."

Kako prenosi The Sun, ovaj hrabri mladić koji inače radi kao frizer za pse kaže da su ga iz tame i lošeg stanja izvukli prijatelji, nećakinje, nećaci, tadašnja zaručnica, pas i obitelj. 

Poslao joj je fotografiju penisa no odmah je požalio, djevojka ga je 'ubila' odgovorom

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije