Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla trpjeti

Mladenka s vjenčanja izbacila cijelu suprugovu obitelj: 'Prekršili su naša pravila!'

Shutterstock
10.02.2024.
u 11:10

Tvrdi da su namjerno ignorirali pravila, te prešli neke granice

Kada idemo na vjenčanje, većina ne bi dvaput razmišljala o tome da slijedi pravila koja su mladenka i mladoženja postavili u pozivnici, bilo da se radi o kodeksu odijevanja, pravilima o dovođenju još jedne osobe ili zabrani dovođenja djece. No, jedna je mladenka bila prisiljena izbaciti cijelu suprugovu obitelj sa svog vjenčanja nakon što su namjerno ignorirali njezina pravila i prešli njezine granice - što je uključivalo i dolazak na događaj u bijelom, piše Mirror.

Žena je objasnila da obitelj njezina supruga ima dugogodišnju tradiciju vjenčanja koja je u suprotnosti s većinom zapadnjačkih vjenčanja, uključujući pravljenje domaće torte u limu umjesto svadbene torte na katove, da gosti budu odjeveni u bijelo i da sva djeca iz obitelji hodaju do oltara zajedno s mladenkom. 

VEZANI ČLANCI:

Mladenka i mladoženja su se složili da im obitelj napravi domaću tortu, ali su zabranili nošenje bijelih odijela te su odlučili organizirati vjenčanje bez djece. I dok su mislili da su njihove želje uslišane, zgrozili su se kada je mladoženjina obitelj namjerno prekršila sva pravila. 

U objavi na Redditu, mladenka je napisala: "Benova obitelj ima mnogo čudnih tradicija i tijekom godina sam ih podnosila i prihvatila. One uključuju domaću tortu u tijestu umjesto profesionalne svadbene torte , da su gosti u potpuno bijeloj odjeći i da sva djeca hodaju do oltara i bacaju cvijeće umjesto da imaju jednu određenu cvjećaricu ili cvjećara. Međutim, željela sam da dan mog vjenčanja bude dobar za sve, pa smo napravili neke kompromise. Mogli smo pojesti domaću tortu, ali obje strane su se morale složiti oko okusa i dizajna. Svatko je mogao nositi što želi, osim bijele boje, a na vjenčanju neće biti djece. Razgovarali smo s obje naše obitelji i svi su se složili da su ta pravila i granice u redu, ili smo barem tako mislili."

VEZANI ČLANCI:

Na dan vjenčanja, mladenkina obitelj bila je "odjevena prikladno" i jasno je slijedila smjernice, ali mladoženjina obitelj nije - jer su stigli u bijelom i doveli svu svoju djecu. Dodala je: "Došao je dan vjenčanja, a moja strana obitelji bila je prikladno odjevena, nije bilo djece, sve je išlo odlično. Zatim je došla Benova obitelj. Bilo je puno djece i beba i svi su nosili potpuno bijelo . Očigledno je da su njihove tradicije bile važnije od onoga što sam ja htjela. Samo su tri osobe zapravo poštovale postavljena pravila - supružnici Benove braće i sestara. Ben i ja smo bili poniženi. Odmah smo ih izbacili i dopustili troje ljudi koji su slijedili pravila da ostanu, ali oni su otišli sa svojim partnerima, što nam nije smetalo. Vjenčanje se odvijalo normalno, ali činilo se da je uništeno. Na kraju smo otkazali proslavu koja se trebala održati dan nakon, jer su se neki članovi njegove obitelji ušuljali unutra. Nakon što smo se vratili s medenog mjeseca, oboje su nas grdili članovi njegove obitelji i zapravo, sada nas izbjegavaju. Osjećam se krivim što im ne dopuštam da prakticiraju svoju tradiciju."

Komentatori objave bili su čvrsto na mladenkinoj strani, a mnogi od njih bili su zbunjeni postupcima obitelji. Jedna je osoba napisala: "To je vaše vjenčanje i vaša pravila. Mogli su tražiti da ih uključe, ali trebali bi se pridržavati odluke mladenke i mladoženje." Dok je druga korisnica dodala: "Vi i vaš suprug ste postigli kompromis i sve strane su morale poštivati ​​granice koje ste postavili. Ovo je vjenčanje, a ne rođendanska zabava. Ja osobno ne bih pristala ni na tortu."

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Komentara 1

MO
montello
10:59 11.02.2024.

stroga je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije