Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Mladenka ima želju i plaća to 125 tisuća kuna, a uključuje kosu njene preminule majke...

Shutterstock
26.10.2018.
u 13:49

Neke mladenke su skromnije, a neke će za ostvarenje svojih želja i snova potrošiti pravo bogatstvo.

Američki ritual da mladenka na dan vjenčanja mora imati "nešto posuđeno" dobio je sasvim novo značenje. 

Anonimna mladenka posljednje četiri godine prikupljala je kosu svoje oboljele majke koja je umrla u kolovozu ove godine, a sada za svoje vjenčanje ima želju da joj netko majčinom kosom ukrasi vjenčanicu. Za taj neobičan zahtjev nudi nešto više od 125 tisuća kuna, piše Bristol live. 

Haljina, koja bi trebala biti ista kao ona njezine majke koja se udala 1953. godine, trebala bi biti ukrašena majčinom kosom na području trbuha, na rukavima te na ovratniku, a rok je kolovoz iduće godine, na godišnjicu smrti njene majke. 

Foto: Screenshot/reuters
Foto: Screenshot Sewport

Svoj neobičan zahtjev objavila je na portalu Sewport gdje se oglašavaju mnogi "home made" ponuđači, no iako za kreiranje i izradu haljina obično ponude stižu kroz koji sat, za sada nitko nije odgovorio na ovaj neuobičajeni zahtjev tužne mladenke koja želi odati posebnu počast svojoj majci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije