Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkriveni

Mislite da ne griješe? Ovo je sedam pogrešaka koje muškarci rade u krevetu

par u krevetu
Foto: Thinkstock
04.02.2014.
u 08:00

Možda su vaša poimanja strastvenih scenarija nešto različita pa bi bila sasvim dobra ideja da ih uskladite ako želite poslije čuti: O, to je bilo tako...dobro!

Kada je riječ o igricama pod plahtama, rijetko koji muškarac će priznati da on nešto radi krivo. Dobra vijest je da greške nisu neizbježne te ih se može lako eliminirati. Iako možda niste tip od velikih razgovora prije izmjene nježnosti, upravo razgovor će biti najvažniji ako želite otkriti što osoba pored vas voli i želi. Možda su vaša poimanja strastvenih scenarija nešto različiti pa bi bila sasvim dobra ideja da ih uskladite ako želite poslije čuti: O, to je bilo tako...dobro!

1. Bez obzira na okolnosti, većina muškaraca tijekom seksa ima potrebu biti - tiho! Možda mislie da je to u redu, ali to kod žena stvara osjećaj otuđenosti. Žena želi vidjeti i čuti da muškarac uživa pa povremeno možete ispustiti koji krik.

2. Predigra. Iako se većini može dignuti kosa na glavi od samog spomena, ona je ključni uvod u strastvenu noć pred vama. Ili jutro. Ne treba brzati, ljubite je polako i nježno. Istražite je i doznajte što joj odgovara i od čega će se naježiti. Predigra nije samo sa žene. I muškarci će u njoj uživati i više nego što vole priznati.

3. Utrka do orgazma. Niste na natjecanju "tko će prije". Posvetite si dosta vremena i nemojte mislite na sam orgazam niti se opterećivati s tim. Nemojte požurivati vaše partnerice i ispitivati: Hoćeš brzo? Koliko ti još treba? To neće ubrzati stvar, može samo odmoći.

4. Forsiranje nečega "jer svi to rade". Možda oralni seks nekome odgovara, ali možda vaša partnerica na to ne pristaje. Uvjeravanje kako " drugi to ne bi radili da nije dobro" jedna je od najvećih pogrešaka. Ona zna što joj odgovara, a  što ne.

5. Žurba jer će uskoro nogometna utakmica. Ako mislite da do nekog roka trebati "završiti", nemojte ni započinjati. Žene su osjetljivije od muškaraca i lako možete povrijediti njene osjećaje iako vam to nije ni na kraj pameti. Ali pogledavanje na sat ili namještanje alarma? Velika, velika pogreška!

6. Previše zadržavanja na najosjetljivijim područjima. Pogreška koja lako može dovesti do bolnih iskustava. Ne pretjerujte.

7. "Zaboravljaju" da žene vole poljupce i po leđima ili vratu. Maknite se od nekoliko uobičajenih točaka kojima pridajete pažnju. Možda vas iznenadi reakcija kada joj poljubac "spustite" na vrat ili podlakticu.

>>Žene, ovo su tajne koje muškarci kriju od vas. I za to imaju 'dobre' razloge

Ključne riječi

Komentara 1

RI
Ringo
09:30 05.02.2014.

I onda ti zadovoljna partnerica kaže: "Ti si savršen ljubavnik, kako si to naučio?" A ti ponosno odgovoriš: "Pročitao u Večernjem."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije