Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da bude sočno i meko
Povratak na članak

Mislili ste da znate ispeći piceka? 5 pogrešaka koje vjerojatno radite s piletinom

Što izbjegavati, a čega se držati pri pripremi piletine otkriva kuhar James Peterson

Komentari 17

Avatar franioprvi
franioprvi
12:24 03.07.2014.

ako nas Englezi uce kuvati , necemo daleko

VL
AC
acer7
13:29 03.07.2014.

to vjerojatno vrijedi za Engleske GMO piliće. ja sigurno ispečem bolje piletinu od tog zukerpekera Jamesa

VL
DR
drznedaj
13:06 03.07.2014.

Ana Ana, na (ozbiljnom) faksu bi za to dobila negativnu ocjenu ili bi te cak izbacili iz predmeta. Pa nigdje nema navodjenje autora (Lynn Andriani, HuffPost) ili je to "kompiliranje" postalo normalno kod nas

VL
Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
13:36 03.07.2014.

Ovo pod brojem 4 je potpuno besmisleno i krivo prevedeno.

VL
ZG
zorbas.grk
13:08 03.07.2014.

ma koje gluposti, ako se poveže ispod krila i boca ostane meso bez boje

VL
ZD
zdravko.dren
15:19 03.07.2014.

Prvo "picek" se može kupiti na selu ili da ga sam uzgojiš, dalje ovo na slikama su "ckin" tovljeni pilići obojeni nejestivim bojama i i fixirani lakom za kosu a sve zbog bolje fotografije, koja je na prodaju, Ana navodna autorica članka koja prenosi tog engleza očito blagog pojma nema o kuhanju a poglavito o pripemi domaćih pijevaca trkača grahooraste boje, oni su najbolji draga i učena Ana pod pekom s krumpirima ili lešo, sve ostalo je OUT kad su domaći piceki u pitanju. I zato ajde napišite autorski članak nakon 8 godina studiranja k oji će prenjeti Hufington post a ne ovako da kompilirate, prilično žalosno.

VL
BI
billynik
15:18 03.07.2014.

Koja glupost, važno je samo prepisati s interneta.

VL
ZG
zorbas.grk
13:10 03.07.2014.

folija je za ljene kuharice...treba biti prisutan uz pečenje i zalijevati pile

VL
DU
Deleted user
13:59 03.07.2014.

Ja sam SAM naučio kako dobro ispeći pile! A pošto nisam želio uništiti onog prvog piceka kojeg sam ispekao u životu onda sam dobro pazio. A ostalo iskustvo sam stekao sa praksom. I da piletina sa slike je prefarbana da izgleda bolje.

VL
OL
olrajt
14:16 03.07.2014.

...zorbas.grk zna.....ja još piceku raširim noge i krilca da se po svud lijepo zažari a piceka treba peći s ljubavlju, ja ga iz pečnice vadim i okrećem te zalijevam nekoliko puta da bi bio sočan i ukusan .....a to je kao i sa dragom u krevetu ,treba puno nježnosti i maženja !...tak i s picekom!...nemreš ga hititi v rol i surfat ili televiziju gledat .....skakat oko njega treba!!!!

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
14:26 03.07.2014.

Ana, srećo moja, odakle si to prepisala ????? Donesi ti meni par piceka pa da vidiš kako se to peče.....Ej Ana donesi bar i jednu pivicu...

VL
JA
jadranplavi24
14:32 03.07.2014.

bem ti tvoje savjete!!!

VL
BA
Bađo
20:26 03.07.2014.

Sve je tuđe bolje , samo naše ništ ne valja to tako proizlazi . . .

VL
AM
Axis Mundi
11:55 10.07.2014.

"Ako nemate termometar, jednostavno je napraviti test rukom. Pritisnite mišić palcem. Takav je osjećaj sirovog mesa. Da biste doznali kako se osjeti pečeno meso, stavite ruku u šaku i opet pritisnite mišić." - takav je osjećaj sirovog mesa? stavite rukuruku u šaku? - je li samo meni ovo nejasno? koje gluposti! na svakoj stranici toliko različitih savjeta o pečenju, ne samo piceka! nuklearna fizika : prevrćemočima:

VL
Avatar Perica1
Perica1
12:23 03.07.2014.

Kad ga vidim na slici ovako dobro ispečenog već mi sline cure a ne mogu si ga priuštiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.