Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi "anđelica"

Miranda Kerr pozirala gola uz jedini dodatak - kožnate čizme

miranda kerr
Foto: Harper's Bazaar
1/5
14.08.2012.
u 00:01

Australska ljepotica za rujanski broj Harper's Bazaara pozirala potpuno gola te pokazala kako se vježbanje i zdrav način života itekako isplate

Victorijina anđelica Miranda Kerr za rujansko izdanje Harper's Bazaara pozirala je bez ijedne "krpice" na sebi, a "nude look" upotpunila je crnim kožnatim čizmama iznad koljena Givenchyja, Toma Forda i Tod'sa.

Crno-bijele fotografije, koje potpisuje Terry Richardson, prikazuju Mirandu u prilično opuštenom, ali samouvjerenom izdanju. A s obzirom na to da uvijek ističe kako zdravo živi, ne čudi što se Miranda odlično snalazi i gola pred objektivom. To može zahvaliti i redovitom vježbanju.

- Joga je moj način života, središte mojih zdravih navila i wellness-rutine. Pa čak i ako imam samo 10-15 minuta slobodnog vremena za vježbanje, joga mi pomaže da poboljšam svoju snagu i formu. Uz to još napravim nekoliko čučnjeva za bedra i stražnjicu - otkriva Miranda, koja je dokaz da se upornost i trud isplate.

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:07 14.08.2012.

Cizme su joj bas,...nemam rijeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije