Mi smo spoj orijentalne gastronomske prošlosti i moderne kuhinje
Naša je filozofija očuvanje prirodnih okusa pripremom koja poštuje tradiciju, ali i uvodi inovacije koje iznenađuju i oduševljavaju, kaže vlasnik i glavni kuhar Alen Nanić.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Otac i sin Memaga Nanić i Alen Nanić prevaranti i lažovi. Otvaraju restoran sa tuđim novcima,rade i ne vraćaju dugove. Porijeko novca sumnjivo