Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ajde, guglaj!"

"Mi smo na planeti Zemlja": Pitao gdje je Hrvatska, pa mu očitali bukvicu

hrvatska
15.03.2019.
u 11:30

Vi mora da se šalite, je li tako? Jednostavno je nevjerojatno da ne možete to isto pitanje ukucati u Google, ali ako je to slučaj, evo gdje je, kazao je mađarski inženjer znatiželjnom korisniku

Gdje je Hrvatska, upitao je jedan korisnik na društvenoj mreži Quora i dobio odgovor u kojemu mu je jedan Mađar očitao bukvicu

Áron Gergely Hamvas, softverski inženjer iz Mađarske, koji za sebe kaže kako voli Hrvatsku te je ovdje živio nekoliko mjeseci, odgovorio mu je sljedeće:

"Vi mora da se šalite, je li tako? Jednostavno je nevjerojatno da ne možete to isto pitanje ukucati u Google, ali ako je to slučaj, evo gdje je.

Ukratko:

Hrvatska je na planeti Zemlji, u jugoistočnom dijelu kontinenta koji zovemo Europa, na balkanskom poluotoku, južno od Slovenije i Mađarske, zapadno od Bosne i Srbije, sjeverno od Crne Gore, odmah pokraj Jadranskog mora, koje je pak dio Mediteranskoga mora."

Áron je uz to priložio i dva linka, jedan s Wikipedije i drugi s Google Mapsa. 

Pogledajte kako se predivna magnolija rascvjetala na Tomislavcu:

Ključne riječi

Komentara 3

TE
Testera
20:36 15.03.2019.

Kakve su to gluposti i kavi su to članci? Koga to zanima neka trkeljanja po forumima?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:13 15.03.2019.

"južno od Slovenije"?!? 1/2 RH je - istočno od Slovenije a 1/2 je jugoistočno od Slovenije

BA
bazinga
11:44 16.03.2019.

Pamte Mađari da smo bili njihova pokraina a isvi znaju da su im budale poklonile Inu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije