Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Melem u blagdanskom ruhu

Melem
Foto: Melem
1/8
19.12.2023.
u 12:49

Omiljeni Melem proizvodi iz kolekcije Dragocjena ulja dobili su blagdansko ruho. Na podlozi «od leda i snijega» nalazi se bor složen od kuglica u bojama svih Melem kolekcija – Ruže, Riže, Cold Cream, Marule, Avokada, Sun kolekcije. Svečani ton i blagdansku čaroliju unosi plašt satkan od sitnih, zlatnih zvjezdica u koji su umotani svi proizvodi – balzam za usne, kreme, losioni, deo roll-on, gel za tuširanje pa, čak, i poklon paketi. Neka kupaonicu ispuni blagdansko ozračje i najnježniji miris Melema, a njegovana i zaštićena koža odoli zimskim uvjetima. Slavite blagdane i ljepotu ovom posebnom, ograničenom Melem Dragocjena ulja edicijom dostupnom u svim drogerijama i većim trgovinama.

Slavljeničku, jubilarnu 45. godinu Melem završava sa stilom – u ograničenom, blagdanskom izdanju. Omiljena kolekcija Dragocjena ulja tako je dobila posebno, zimsko ruho. Na podlozi «od leda i snijega», u bojama svih Melem kolekcija koje su se do sad našle na policama, složene su kuglice u obliku bora, dok je blagdansku čaroliju unio fini plašt satkan od sitnih, zlatnih zvjezdica.

Foto: Melem

Omiljeni balzam za usne, bogata krema, gel za tuširanje, losion za tijelo i deo roll-on nalaze se na policama u ovom zimskom, blagdanskom pakiranju, baš kao i posebna edicija poklon paketa s Melem potpisom. «Željeli smo zaključiti godinu sa stilom, proslaviti jedinstven uspjeh omiljenog domaćeg kozmetičkog brenda koji već četrdeset i pet godina ima puno povjerenje svojih potrošača, ponuditi im razigranu kolekciju u kojoj će uživati svim osjetilima i koju će rado ovih blagdana poklanjati osobama do kojih im je stalo», poručuju iz Melema.

Foto: Melem

Melem donosi poseban osjećaj njege na kožu, u trenu umiruje, olakšava, omekšava, zaglađuje, njeguje, čini kožu ljepšom. Posebne emocije se razvijaju kad zamiriše poznati miris Melema, nježan, ugodan, puderast… Neka ovi blagdani budu poput Melema, veseli, šareni i razigrani, a opet nježni, topli i mirisni. «Želimo da ih provedete u zagrljaju s dragim osobama, da ne izostane poljubaca, smijeha i veselja», zaključuje Melem tim i svima želi najljepše blagdane i još jednu zdravu, uspješnu i «melemastu» novu godinu.

Melem «zimsku» ediciju u ograničenom izdanju potražite u svim drogerijama te većim trgovinama.

Foto: Melem

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije