Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Monica Reinagel, svjetski je poznata nutricionistica koja često daje savjete o zdravoj prehrani, a razbija i mitove o hrani. Otkrila je koje namirnice, iako vjerujemo suprotno, možemo konzumirati češće.
Komentari 15
Ako vam je stalo do zivota jedite svinjsku mast sa crvenom paprikom i soli i friskim krastavcima,paprikom i paradajizom,ako vam nije stalo do zivota jedite NUTELU,fljak,fuj.
A tek kosana mast, kuružnjak i šalica bjele kave....drugi put pravi maslac i domači bakin pekmez od šliva isto s bijelom kavom....za pojačat dojam more i domaća šljiva s medom 😁
Branitelj: Maslinovo uje i svinjska mast su isto, i jedno i drugo su prirodni proizvod,od boga dano.sve ostalo je kemija.
Branitelj: Maslinovo uje i svinjska mast su isto, i jedno i drugo su prirodni proizvod,od boga dano.sve ostalo je kemija.
Pa naravno.
Stvarno će ti nutricionistički "stručnjaci" izluditi ljude. Zanima me je li zaprška zdrava ili štetna? to još nisu rekli.
Samo slobodno jedite svinjsku mast .... ako vam nije stalo do zivota.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Moja baka i prabaka su svakodnevo jele nešto sa svinjskom masti a doručak je bio kukuruzni krih sa svinjskom masti i paprikom, obje doživjele po 92 godine a admini neka samo brišu i daju žute jer je njima bolje kancerogeno rafinirano ulje