Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Matičnjak: Četiri lopova – čudesni “plijen” iz riznice prirode

Matičnjak
Foto: PR FOTO
1/8
PR
Autor
PR članak
20.12.2016.
u 09:30

Legenda o četiri lopova

Četiri lopova je pripravak na bazi meda sa ljekovitim biljem, poznatih po legendi da su u srednjem vijeku liječile od najstrašnijih zaraznih bolesti. U vrijeme strašne kuge u Francuskoj, četiri lopova su pljačkala grobove umrlih od ove strašne bolesti. Tako se se izložili opasnosti od zakona i zarazi. Od bolesti su ih spasile četiri biljke, a od zakona, milost u zamjenu za tajnu preživljavanja. Iz legende nastaje Matičnjakov funkcionalni med za jačanje imuniteta, „Četiri lopova“. Danas, za vrijeme epidemija prehlade i gripe, med četiri lopova uspješno brani legendu i postaje prirodni saveznik dobrog zdravlja u svakom domu.

"Biljni antibiotici"

U sastavu pripravka „Četiri lopova“ primjetit ćete četiri "biljna antibiotika" (kadulja, matičnjak, majčina dušica i ružmarin) ili, četiri lopova koji su „ulovljeni“. Prema legendi postoji i peti lopov, Arapin, koji nikada nije „ulovljen“, a glavno mu je oružje protiv bolesti bio upravo crni kim.

Četiri lopova su jači od gripe

Prikladan je za svakodnevnu uporabu, a najbolje rezultate za vaše zdravlje postiže u kombinaciji sa hladno prešanim uljem crnog kima. Ulje crnog kima tradicionalno se koristi kao pomoć u raznoraznim zdravstvenim tegobama, a efikasan je pri jačanju imuniteta i kod prevencija alergija.

Matičnjak vam želi dobro zdravlje!

Foto: PR FOTO
www.maticnjak.hr
Facebook

Matičnjak sativa d.o.o. Pantovčak 192, Zagreb
Tel: 091/444 0712
e-mail: ibaclija10@gmail.com

Želite prijaviti greške?