Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
XL moda

Mary Katrantzou će print kolekciju prilagoditi punijim modelima

katrantzou
AFP
02.03.2012.
u 10:59

Kolekcija predstavljena na London Fashion Weeku dobit će novo ruhu u konfekcijskom broju 46

Mlada nada britanske mode Mary Katrantzou namjerava lansirati odjeću za punije žene. Kolekciju koju je nedavno predstavila na London Fashion Weeku prilagodit će ženama koje nose veće konfekcijske brojeve. 


- Dizajnere najčešće krive što nema većih veličina, poput 46, ali morate znati da jednostavno nema ni potražnje. Mislim da ako se kupci ohrabre, tržište svakako postoji - tvrdi Katrantzou. 


Dizajnerica grčkog podrijetla prošle je godine dobila nagradu za britanskog dizajnera godine za kolekciju najmijenju punašnijim modelima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije