Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

Martina Budek briljirala kolekcijom inspiriranom Rusijom

Bipa Fashion
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/18
13.10.2016.
u 22:54

Četvrte večeri modnom scenom na Velesajmu vladali su mladi dizajneri i donijeli novu energiju u odijevanje

Mlade snage obilježile su četvrti dan BIPA FASHION HR -a na Zagrebačkom Velesajmu. Došli su ih podržati pjevač Filip Dizdar, voditelj Dalibor Petko, glumac Edvin Liverić, voditeljica Antonija Stupar-Jurkin i Zdenka Kovačićek.

Gala Vrbanić je bila ta koja je otvorila prvom od pet modnih revija mladih dizajnera. Prikazala je zlatne haljine s faldama u kombinaciji s grubim pregačama od platna, trench kapute baroknih linija i
muške modele koji su nosili dobro skrojene košulje.

Slijedila je kolekcija AnaBo by Ana Bogdan sa ženstvenim i jednostavnim linijama haljina i nakon toga najbolja mlada dizajnerica po izboru Perwolla. Bila je to Ivana Janjić
koja je predstavila jaku mušku avangardnu kolekciju.

Slijedila je Morana Krklec sa kolekcijom bijelih i zagasito zelenih haljina od platna i potom najveća zvijezda večeri - Martina Budek. Inspirirana Rusijom pokazala je fantastične kapute bogato našivenih rukava, ravnih linija i A kroja u zagasitim tonovima, te niz haljina od satena.

>> Rapsodija urbanog chica modnog dvojca eNVy room

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije