Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi broj

Marion Cotillard za prvi broj Diorova časopisa vratila se u 1947.

marion cotillard
Dior Magazine
11.09.2012.
u 00:01

Budući da je francuska glumica Marion Cotillard Diorova miljenica, tko bi bolje od nje utjelovio eleganciju koju je Christian Dior uveo na velika vrata "new lookom"

Nakon što je modna kuća Dior ovog ožujka lansirala online-časopis DiorMag (koji je dosad posjetilo više od 2,6 milijuna ljudi), bilo je samo pitanje vremena kad će otići korak dalje i izdati svoj časopis.

Prvo izdanje časopisa, koje je svjetlo dana ugledalo jučer na engleskom i francuskom jeziku, a izdavat će se i na njemačkom, talijanskom, španjolskom, korejskom, japanskom te kineskom, ima 110 stranica, a izlazit će dvaput na godinu.

Budući da je Dior sinonim elegancije i luksuza, prva je naslovnica pripala njihovoj miljenici, francuskoj glumici Marion Cotillard, koja je i zaštitno lice torbica Lady Dior. S obzirom na to da je naslovnica zamišljena kao povratak korijenima Christiana Diora i njegovu pravcu "new look" kojim je iz temelja promijenio modu te žensku siluetu stavio na prvo mjesto, Marion je utjelovila pravu Diorovu ženstvenu damu odjevena u originalni bar-sako i suknju iz 1947. kad je Christian Dior izdao prvu kolekciju visoke mode.

Izvršni direktor Diora Sidney Toledano portalu WWD objasnio je kako su došli na ideju izdavanja časopisa:
– Ovo nije tipični mjesečni časopis, ovo je samo još jedan način predstavljanja našega luksuznog brenda. Da ne bi bilo zabune, ovo nije modni katalog. Ovaj časopis donosi nešto moderno i novo, on je odraz nas samih i trenutačnog raspoloženja naše kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije