Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Marc Cain gift guide: darovi koji će oduševiti vaše najdraže

Marc Cain
Foto: Marc Cain
1/8
30.11.2023.
u 13:09

Inspirirajte se izvrsnim Marc Cain odjevnim komadima!

Blagdansko vrijeme nam se približava te iznova kreće potraga za savršenim poklonom za vaše najdraže. Važno je dobro se pripremiti i na vrijeme napraviti listu poklona kako biste izbjegli stres i gužve u shoppingu. Ove godine počastite svoje drage osobe ili pak sebe darovima iz Marc Cain Store-a Zagreb u Vlaškoj 26, gdje je počela i rasprodaja za dio jesenske kolekcije 2023. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za savršen božićni poklon!

Dugi sako opuštene siluete

Foto: Marc Cain

Vrlo udoban Marc Cain sako od mekanog rastezljivog materijala u svijetlo plavoj boji koja će osvježiti vaš radni dan, a čiji dugi kroj i dvostruko kopčanje ipak naglašavaju klasičan izgled.

Sjajne hlače ženstvenog kroja

Foto: Marc Cain

Crne hlače visokog struka koja laska ženskoj figuri, izrađene od mekog i sjajnog materijala koji imitira kožu. Ove Marc Cain hlače su stvorene za raznolike prilike ovisno o kompletnom stylingu. Izvanredno stoje u kombinaciji s čizmama, štiklama ili pak tenisicama za nešto ležerniji look.

Pulover “Knitted in Germany”

Foto: Marc Cain

Pulover u energičnoj žutoj boji za instantno dizanje raspoloženja. Zahvaljujući finoj pređi i labavom pletivu, izuzetno je mekan i lagan, a dizajn pletenica je vrlo moderan i jednostavan zbog čega će se uklopiti u svačiji stil. Marc Cain oznaka “Knitted in Germany” znači da je pulover izrađen korištenjem najnovijih tehnologija koje garantiraju kvalitetu.

Mini suknja "Rethink Together"

Foto: Marc Cain

Ova atraktivna mini suknja je izrađena od sportskog prošivenog materijala, a prošiveni zvjezdani uzorak i sjajni lurex detalji razigrano privlače znatiželjne poglede. Suknja je izrađena od recikliranih materijala te zasluženo nosi Marc Cain oznaku održivosti "Rethink Together".

Nježni svileni šal s cvjetnim uzorkom

Foto: Marc Cain

Ovaj produljeni šal dimenzija 200 x 70 cm je izrađen od fine svile, izuzetno je mekan i lepršav s fino prošivenim rubovima. Razigrani cvjetni dizajn s lakoćom nadopunjuje raznovrsne odjevne kombinacije te će zasigurno istaknuti svaki outfit.

Ekskluzivna torba za kupovinu

Foto: Marc Cain

Ova shopper torba dimenzija 40 x 15 x 34 cm savršena je za razne prilike i svakodnevne obaveze. Ima decentni ukrasni detalj u obliku lista i perforirani Marc Cain natpis. Također, tu je i unutarnji džep koji se može odvojeno koristiti kao mini torbica, što znači da torbu možete nositi od jutra do večeri.

Robusne čizme s ukrasnim kamenčićima

Foto: Marc Cain

Izrađene od glatke kože, ove robusne čizme imaju ženstveni dodatak od ukrasnih kamenčića. S obzirom da su neutralne bež boje lako ih je uklopiti u ležerne i streetstyle modne izražaje, a vezanje i dodatni patentni zatvarač olakšavaju obuvanje i skidanje.

Odaberite svoje modne favorite, posjetite Marc Cain Store Zagreb u Vlaškoj 26 i na vrijeme se osigurajte odličnim poklonima za nadolazeće blagdane!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije