Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji je osudili

Mama šokirala javnost potezom koji je napravila kako bi razlikovala blizance - jednog je tetovirala!

Shutterstock
10.12.2020.
u 10:28

Ispričala je i zašto se odlučila na takav potez. Dok su ju prijatelji osudili, korisnici Reddita zauzeli su njezinu stranu.

Neimenovana 31-godišnjakinja postala je meta osuda i ružnih komentara u svom društvu nakon što je otkrila metodu kojom se poslužila kako bi razlikovala blizance.

Nakon umjetne oplodnje rodila je Sama i Jacka, dječake koje ni ona ni suprug ponekad ne mogu razlikovati jer su identični. Jedina razlika je što Jack ima zdravstvenih problema, pa jednom tjedno prima injekciju. Da ih je teško razlikovati potvrdila je i situacija u kojoj je njezina svekrva dala injekciju krivoj bebi, Samu.

"Kada sam shvatila što je napravila, pozvala sam hitnu i otišli smo u bolnicu. Nije bilo ništa strašno, najgore što se moglo dogoditi je da beba ima proljev nekoliko dana, ali svejedno sam bila zabrinuta", rekla je.

Vanja je pravi borac: Dok primam kemoterapije, stalno razmišljam kako ću sutra na trening, to me drži

Svekrva je bila toliko izvan sebe da su dječaci na čuvanje morali u jaslice gdje je jedan od djelatnika predložio da se jednom od njih napravi tetovaža kako bi ih razlikovali te kako se ovakva greška ne bi ponovila. 

"Rekli su da jednom od njih tetoviramo malu točkicu na neki dio tijela koji se uvijek vidi i da obavezno tražimo anesteziju. Tako sitna tetovaža izblijedit će kroz dvije, tri godine, a do tada bi već trebali imati neke karakteristike po kojima ih možemo razlikovati. Ispričala sam sve to suprugu i odlučilo smo se tetovirati jednog dječaka."

"Kada smo svekrvi rekli da više neće biti problema s prepoznavanjem jer jedna beba ima tetovažu, poludjela je, ali brzo je shvatila da se točkica zapravo ni ne vidi jako. Izgleda poput pjegice, a pomoći će nam da ih razlikujemo mi, ali i osoblje u jaslicama."

Mama je otkrila da su ju gotovo svi prijatelji i poznanici osudili zbog postupka, pa je pitala korisnike Reddita je li ona zaista tako loš roditelj. "Doslovno ima lažnu pjegicu, pa nije kao da si mu tetovirala cijelu ruku", napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala kako bi radije tetovirala dijete nego zabunom krivom dala lijek, prenosi LADbible.

Trenutak za pamćenje: Pogledajte kako je završila jutarnja igra oca i bebe

1/2

Komentara 2

MI
mica1111
11:24 10.12.2020.

Koje gluposti! Matera prepozna svoje dijete uvijek!

DU
Deleted user
11:10 10.12.2020.

Malu točkicu je mama mogla napraviti i sa tankim vodootpornim markerom, i po potrebi je obnavljati. Bez tetovaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije