Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook

Mama se požalila: 'Mog sina zadirkuju zbog školske užine koju spremam, ali ja ne vidim u čemu je problem...'

Facebook
31.08.2021.
u 13:25

"Kako da sinu pomognem da ga više ne zezaju?" pitala je mama u Facebook grupi, a odgovorili su joj desetci drugih roditelja, no uglavnom kritikama.

Jedna se majka zabrinula jer joj sina redovito vršnjaci u školi maltretiraju, pa se za pomoć obratila pratiteljima na društvenim mrežama, no nije naišla na razumijevanje kakvo je tražila. 

Amerikanka je u jednoj roditeljskoj grupi na Facebooku napisala kako se druga djeca stalno izruguju užini koju sprema svom 10-godišnjaku, a njoj nije jasno zašto.

Na fotografiji koju je objavila vidi se kutija za ručak s pažljivo nasjeckanim breskvama, jajima i grožđem...

"Kako da mu pomognem da ga više ne gnjave?" pitala je, a odgovorili su joj deseci drugih roditelja, no uglavnom kritikama što dječaka koji ide u treći razred tretira kao bebu, režući mu čak i grožđe.

Hrvatska glumica nedavno je postala majka: 'Nemamo još ni mjesec dana, ali već smo odradile i dojenje u javnosti'

1/10

I dok se većina usredotočila na narezano voće, bilo je i onih koji su joj savjetovali da djetetu ubuduće za ručak ne pakira narezana jaja zbog njihovog neugodnog mirisa.

"Ne režite mu grožđe, ne stavljajte mu ručak u ukrasni papir za muffine i koristite običnu kutiju za užinu", savjetovala joj je jedna žena i dodala kako ručak ipak izgleda savršeno zdravo, no dečki nažalost primijete takve ženske detalje... 

"Zašto mu režete grožđe, pa ima deset godina, može ga progutati!" napisala je druga, a većina se složila s tim da ne mora svaka voćka za dijete biti usitnjena, prenosi Daily Mail.

Bilo je ipak i onih koji su ovu mamu branili riječima kako nema ničeg lošeg u njenu izboru i dekoraciji djetetove užine.

"Najvažnije je obavijestiti školu da postoji problem, njegovi su obroci sasvim primjereni", zaključio je jedan tata. 

Znate li koji je najzdraviji položaj za spavanje?

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:54 31.08.2021.

Cuj grozde i kuhana jaja, kad mali prdne svi se uguse u razredu

MO
montello
14:02 31.08.2021.

Voce je zdravo i nemaju se sta rugati

Avatar Tombstone
Tombstone
14:54 31.08.2021.

A gdje je meso? Pa deckic je u razvoju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije