Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a smiju se i napiti...

Mama pokrenula raspravu online. "Imam 4 djece i nikad im ne branim da psuju, to je zdravo"

TikTok/@casaranjuan
12.10.2022.
u 14:30

Osim dopuštenih psovki, u videu pod naslovom '5 stvari koje dopuštam svojoj djeci" Casara kaže da se njeni tinejdžeri smiju vani s prijateljima i napiti, ali je onda moraju nazvati da dođe po njih.

Nakon što je u videu u odgoju rekla da, kad njena djeca psuju njoj ni ne pada na pamet opomenuti ih, majka četvero djece Casara na TikToku je otvorila žustru raspravu o različitim pristupima roditeljstvu.

U svojoj je snimci Amerikanka pod imenom @casaranjuan naglasila da 'sa svojom djecom ima vrlo iskren i otvoren odnos', no, tvrdi, oni svoje povlastice nikada ne zloupotrebljavaju.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Moja djeca točno znaju kada, kako i koga smiju psovati pa im to ne branim - objasnila je, dodavši:

"Tko god misli da je psovanje najgora stvar koju dijete može napraviti, nije ni svjestan što znači podizati dijete".

Osim dopuštenih psovki, u videu pod naslovom 5 stvari koje dopuštam svojoj djeci Casara kaže i da se njeni tinejdžeri smiju vani s prijateljima i napiti, ali je onda moraju nazvati da dođe po njih.

"Pritisak vršnjaka je ogroman, a djeca neke stvari moraju sama naučiti, iz vlastitih iskustava i pogrešaka", rekla je.

Također, kaže, svoju djecu nikada ne prisiljava da ju ljube i grle ako to ne žele, a ne vjeruje ni da ih treba rano početi učiti o posljedicama seksa ili drogiranja.

Ipak, najveću je kontroverzu izazvala baš njena izjava o psovanju pa su video mnogi i komentirali, uglavnom pišući kako se ne slažu da se djeci treba dopuštati da psuju.

- Ne brinem o tome što drugi misle o mom roditeljstvu. Ja znam što je najbolje za mene i moje - odgovorila im je autorica, dodavši i kako su 'psovke dio svakog jezika', te kako su često i korisne za oslobađanje od tjeskobe i stresa'.

“Problem je kad ih koriste ljudi koji nemaju širi vokabular i koji ih upotrebljavaju gdje treba i gdje ne treba", zaključila je, prenosi Express.

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Komentara 1

SI
siny
15:25 12.10.2022.

Zna li ona tko im je tata..ili tate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije