Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uštedite vrijeme

Mama podijelila trik uz koji ćete smanjiti vrijeme sušenja plahti na pola: 'Nikad brže do suhe odjeće!'

TikTok
08.02.2024.
u 16:30

Gemmin trik uključuje korištenje malog štrika za odjeću

Dosta vam je toga da vašoj odjeći treba tjedan dana kada je objesite da se suši na štriku? Jedna je žena možda pronašla rješenje.  Mama Gemma je podijelila genijalni trik za sušenje odjeće koji će pomoći da se odjeća suši upola kraće nego inače, a ne uključuje korištenje sušilice rublja, piše The Sun.

Na TikToku je poznata kao @moneymumofficial i često koristi račun za objavljivanje povoljnih kupnji i savjeta za uštedu novca. Njezini videi iznimno su popularni među gledateljima TikToka i ima preko 80.000 pratitelja. Štedljiva mama također je autorica bestselera časopisa Sunday Times, sa svojom knjigom Save Yourself Happy prepunom vrhunskih savjeta za uštedu novca.

@moneymumofficial Ok so yes we done it on the big airer but this works amazing ok! So had the heating on but normally around 4 hrs ish to dry then dried them in 2 . Works because the heat stays in the sheet #airer#cutcost#energy ♬ original sound - Moneymum

Naime, Gemmin trik uključuje korištenje malog štrika za odjeću koji će stati preko jednog od vaših radijatora. Nakon što pričvrstite štrik i stavite odjeću na njega, možete staviti plahtu preko odjeće i ugurati je u štrik. To će zadržati toplinu i osigurati da se vaša odjeća brže osuši.

Opis Gemminog videa glasi: "Ovo funkcionira nevjerojatno. Mojoj odjeći obično treba četiri sata da se osuši, ali ovo ju je osušilo za dva. Radi jer toplina ostaje u plahti". Video je zasigurno impresionirao mnoge jer je u samo nekoliko dana skupio impresivnih 200.000 pregleda.

VEZANI ČLANCI:

Korisnici TikToka u komentarima videa su pohvalili Gemmu za pametan trik. Jedan korisnik je napisao: "Svakako ću ovo isprobati. Hvala". Predlažući rješenje za veće predmete, drugi korisnik je dodao: "Mogli biste objesiti veće stvari na vrata". Iako Gemmin savjet izbjegava korištenje sušilice rublja, on uključuje uključivanje grijanja, što mnogima također može biti problem jer su troškovi grijanja i dalje veliki.

Za alternativu bez topline, možete pokušati koristiti odvlaživač zraka, koji je puno jeftiniji za korištenje od uključivanja grijanja, a usisava vlagu iz zraka kako bi se odjeća brže osušila.

Omekšajte posteljinu i vratite joj prvobitni izgled: Dodajte ova dva proizvoda u pranje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije