Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Uskrs

Mama otkrila genijalan trik za brzo skuhana tvrdo kuhana jaja: Treba vam samo kalup za kolače!

Pexels
08.04.2023.
u 07:00

Mnogi su ostali oduševljeni njezinom metodom, a njezin video prikupio je gotovo sto tisuća pregleda.

Uskršnje vrijeme može biti jako stresno za obitelji s malom djecom. Od kuhanja obiteljskog ručka do bojanja pisanica, puno se treba napraviti za ovaj blagdan. Jedna majka otkrila je odličan trik kako brzo pripremiti jaja, piše Metro. Shannon Doherty (36) na svom TikTok profilu pokazala trik, a sve što trebate napraviti je umjesto kuhanja u vodi, staviti ih u kalup za muffine i ubaciti ih u pećnicu 30 minuta na 170°C.

 

@athomewithshannon BEST LIFE HACK 💡 For HARD BOILED EGGS!! We are ready for Easter Egg coloring over here! 🐰 #momhack #lifehacks #parentinghack #easter #learnontiktok ♬ Taste It - TELL YOUR STORY music by Ikson™

Kada završe s ‘kuhanjem’, polijte ih hladnom vodom i zatim ogulite ljusku ako su za jedenje ili ih pripremite za bojanje. Shannon kaže kako ovaj trik olakšava kuhanje jaja za bojanje pisanica s djecom, a to dobro zna iz prve ruke sa svojih četiri mališana. Mnogi su ostali oduševljeni metodom, a video prikupio je gotovo sto tisuća pregleda i nekoliko tisuća lajkova.

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put:

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije