Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako se to radi!

Mama oduševila online s porukom koju je poslala djevojkama koje su joj maltretirale kćer

Shuttershock
18.08.2021.
u 15:26

"Mama ti je sjajna, svaka čast", složili su se Reddit korisnici

Jedna je mama nedavno oduševila Reddit korisnike nakon što je podijelila snimku zaslona mobitela svoje kćerke tinejdžerke, preko kojeg je poslala poruku njenim bivšim prijateljicama koje su je već neko vrijeme zlostavljale online. 

U poruci koju je podijelila, mama piše: "Hej djevojke, ovo je sje****".

Povratak s godišnjeg odmora bez stresa uz tri idealna gadgeta

1/5

- Prestanite, dovraga s takvim tretmanom osobe koja vam je dugo bila prijateljica. To prestaje sada  - piše mama i nastavlja:

Da, oduzela sam joj mobitel. Da, vaše će mame vidjeti poruke. Poznajete i mene već dugo i stalo mi je do svih vas. Mislim da se nijedna od vas trenutno ne ponaša dobro i iako vam svima želim sve najbolje, NIKAD nećemo tolerirati zlostavljanje. Također ni vi od nikoga ne biste trebale prihvatiti takav tretman. Razmislite same. Pratiti grupu je opasno i može vam upropastiti život. U redu je da vam nešto ne bude u redu, ali nikad nije u redu svoju bol, nesigurnost ili strahove ispoljavati na drugima da biste se osjećale moćno, jer to je suprotno od moći.

- Mama ti je sjajna, svaka čast - napisao je djevojci jedan Reddit korisnik, a jedna je korisnica napisala:

"Mene je prije osam godina nekoliko cura iz škole maltretiralo i da mi mama nije doznala i 'stavila ih na mjesto', maltretirali bi me još dugo"...

Pokazala frizerki kakvu frizuru želi, krajnji rezultat je daleko od toga

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvicaKerempuh
08:27 19.08.2021.

prosim lijepo a kaj je to "zaslon"? Ja znam rijeć naslon....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije