Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'htjela sam umrijeti!'

Mama blizanaca (4): 'Dobila sam mjesečnicu u trgovini, a oni su počeli vikati da trebam hitnu pomoć!'

Shuttershock
11.05.2022.
u 11:30

Unatoč njenim naporima da dječacima odvrati pažnju, čim je sjela na školjku i spustila gaće, prestravljeni su blizanci počeli panično vikati 'Mama, mama, krv ti izlazi iz trbuha!'

Briga o djeci može toliko okupirati da potpuno zaboravite na vlastite potrebe, a minuta nasamo vam izgleda kao luksuz. To dobro zna i mama dva četvorogodišnja blizanca koja je, čim je s djecom ušla u lokalnu trgovinu, shvatila da mora na WC jer je upravo dobila mjesečnicu. 

1/6

Kako je objasnila na roditeljskoj Facebook stranici Momstrosity, budući da mališane nije mogla ostaviti same išli su s njom u ženski zahod, a ona se morala s djecom ugurati u jednu skućenu kabinu.

Unatoč njenim naporima da dječacima odvrati pažnju, čim je sjela na WC školjku i spustila gaće, prestravljeni su blizanci počeli panično vikati: 'Mama, mama, imaš krv, krv ti izlazi iz trbuha!'  

Dok ih je pokušavala umiriti, priča, čula je i kako netko u susjednoj kabini pokušava suspregnuti smijeh, a braća su naglas raspravljala 'treba li mami staviti gips' ii je 'boje da pozovu Hitnu pomoć'...

Iako im je pokušala reći da je to, iako izgleda zastrašujuće, potpuno normalno, dečki su se glasno pitali ima li možda posjekotinu 'tamo dolje'.

- U tom sam trenutku već htjela umrijeti, a kad sam došla do umivaonika da operem ruke, tamo je stajala starija žena koja je doslovno plakala od smijeha - napisala je.

Taj dan, dodala je mama u postu, nije doma došla s potrebnim namirnicama, a putem je izgubila i 'komad' dostojanstva...

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije