Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ideš...

Majstori su ženama najseksi, tek onda sportaši...

kuća,radovi,dom,stan,majstor,soba (1)
Thinkstock
02.04.2013.
u 11:40

Bavljenje sportom i kuhanje privlačni su, no ne toliko koliko i majstorske vještine potrebne za sitne popravke u kući...

Ženama je najpoželjnija vještina kod potencijalnih partnera znanje za sitne popravke u kući. Čak 74 posto žena želi pored sebe muškarca koji zna baratati s alatom, a 61 posto spremne su prekinuti vezu ako se ispostavi da partner nije u stanju popraviti sitnije kvarove.

\"Na cijeni\" su i muškarci koji su dobri u nekom sportu, što je potvrdilo 69 posto žena. Ljepši spol pada i na kulinarske vještine, pa im je treća najseksi osobina (dobro) snalaženje u kuhinji. Ima li partner sve tri osobine, ženama je on savršen partner.

Na listi poželjnijih osobina su i opreznost u prometu te dobro upravljanje financijama, potvrdilo je istraživanje britanske tvrtke Spaceslide.co.uk.

I za kraj, 12 posto žena priznalo je da bi radije bile u vezi s muškarcem koji se snalazi s alatom nego s nekime tko je \"samo\" dobar ljubavnik, pogotovo ako se radi o potencijanom partneru za dugotrajnu vezu ili brak, prenosi Daily Mail.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije