Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi razbiti stigmu

Majku koja doji dijete starije od godinu dana žestoko osudili: 'Osim mene, izvrijeđali su mi djecu'

Instagram
02.11.2020.
u 10:30

Mnogi tvrde kako dojenje nakon prve godine nije dobro jer djeci stvara psihološke probleme, ali i probleme sa zdravljem, odnosno debljinom.

Amy McGlade (35) na svojim društvenim mrežama bori se protiv stigme o dojenju djece starije od godinu dana, ali i o dojenju u javnosti. Tijekom posljednjih šest godina na društvenim mrežama objavljivala je svoje iskustvo s dojenjem četvero djece te prikupila brojnu podršku. Međutim, nedavno je otkrila negativne komentare koje je znala primiti zbog svoje otvorenosti, prenosi Mirror.

Mnogi su je kritizirali jer doji svoju djecu nakon što su navršili godinu dana, a neki su otišli toliko daleko da su njezinu najmlađu kćer nazvali ‘debelom, svinjom i odvratnom’ - samo zato što se još uvijek hrani majčinim mlijekom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy | Breastfeeding Brand (@thebreastmilkqueen)

- Kada dijelim fotografije, osjećam se kao da pozivam ljude u svoj dom. S njima dijelim djecu, obitelj i moj život, pa sam se nadala da će biti pozitivni. No, vrijeđanje i napadanje moje djece stvarno nije u redu - rekla je Amy. 

Reality zvijezda našminkala 6-godišnju kćer: 'Ti si loša majka':

1/4

Mnogi tvrde kako dojenje nakon prve godine nije dobro jer djeci stvara psihološke probleme, ali i probleme sa zdravljem, odnosno debljinom. 

- Nitko nema problema s dojenjem dok je dijete malo, ali kako odrasta, svi očekuju da ćete ga prebaciti na bočicu. Ne očekuju da će dijete, koje hoda i priča, još uvijek dojiti. Mnogi jednostavno nisu navikli to vidjeti - ispričala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy | Breastfeeding Brand (@thebreastmilkqueen)

Druge majke kritiziraju ju jer ne shvaćaju zašto ona objavljuje takve intimne trenutke na društvenim mrežama, što je za Amy još žalosnije. Ona smatra da bi svaka majka trebala biti ponosna na dojenje i u potpunosti to prihvatiti.

- To je jedini način da bude prihvaćeno ne samo kao normalno, već kao i prilično sjajna stvar - tvrdi Amy.

Predstavljamo naše Dive. Jedna od njih je i Nataša Vučemilović Alagić: Moj najveći uzor je moja majka, koja je samohrana majka:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije