Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez analgetika

Majka troje djece rodila bebu od 5.3 kg i otkrila: Ovo mi je bio najljepši porod! Evo zbog čega...

Stevie Muddle, beba, rođenje, porod
Foto: Facebook
1/10
02.03.2017.
u 10:11

Stevie ima jako puno iskustva s porodima kao babica, onih lakših, kompliciranih, carskih rezova, ali svoje je treće dijete, za razliku od prva dva poroda, odlučila je roditi kod kuće bez ikakve medicinske intervencije.

Stevie Muddle, rodila je svoje treće dijete bez ikakvih medikamenata, djevojčicu Chilli Ivy u svom domu.

Iako je rodila bebu težine 5.3 kg, Muddle je za Daily Mail ispričala kako joj je to bilo najljepše iskustvo u životu.

Stevie ima jako puno iskustva s porodima kao babica, onih lakših, kompliciranih, carskih rezova, ali svoje je treće dijete, za razliku od prva dva poroda, odlučila je roditi kod kuće bez ikakve medicinske intervencije.

"Osjećala sam kontrolu nad porodom", rekla je Stevie s kojom su kod kuće bili i njezin partner Joel, sestra Tina, najbolja prijateljica Lynda te dvoje djece.

Foto: Facebook/ Naš potok

Odlučila se na porod kod kuće jer je vidjela koliko su trudnice koje su rađale u ugodnom okruženju imale lakše porode.

Stevie je za svoj treći porod slušala glazbu koju je htjela, bolove je ublažavala vrućim tušem. Mogla je hodati okolo kada je htjela, što u bolnici nije moguće, mogla je biti okružena s onoliko dragih ljudi koliko je htjela, a u rodilištu s njom su na prethodnim porodima mogle biti maksimalno dvije osobe.

Iako nije koristila nikakva sredstva za ublažavanje bolova, na Facebooku je napisala kako joj je ovo bilo najljepše iskustvo.

"Jako sam ponosna na sebe. Imala sam problema sa samopouzdanjem, ali pokazala sam koliko smo mi žene jake i rodila sam sasvim prirodno".

>>Pogledajte zašto su žene ostale u čudu zbog ovog poroda!

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:44 03.03.2017.

a bravo lijepa vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije