Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nešto nevjerojatno'

Pogledajte zašto su žene ostale u čudu zbog ovog poroda!

Foto: Facebook/Birth Without Fear
1/3
01.02.2017.
u 10:45

– Bilo je ovo nešto najnevjerojatnije što sam ikada učinila. Savjetujem svima da ne odustaju od svojih želja vezanih za porod – kazala je

Sarah Toyer (24) iz Australije prije nekoliko tjedana rodila je svoje četvrto dijete. Bio bi to uobičajen porod da majka nije pomogla pri dolasku djeteta na svijet i to za vrijeme carskog reza!

– Kad sam otkrila da sam trudna odmah sam poželjela asistirati kod carskog reza. Razgovarala sam o tome s doktorima, kirurzima te primaljama, ali svi su mi rekli da sve ovisi o doktoru koji će biti u operacijskoj sali za vrijeme poroda – kaže.

Napokon je došao i taj trenutak, nakon osam sati čekanja u bolnici, stiglo je vrijeme rođenja njezina sina. Doktorica je pristala na Sarinu ideju, a trudna majka svjedočila je timu medicinara koji je vadio njezino dijete iz maternice. U konačnici, 24-godišnjakinja sama je primila novorođenče te ga donijela na svijet. 

– Bilo je ovo nešto najnevjerojatnije što sam ikada učinila. Savjetujem svima da ne odustaju od svojih želja vezanih za porod – kazala je. 

Sarino ostalo troje djece razveselilo se novom članu obitelji, a majka se ovim jedinstvenim trenucima pohvalila na društvenoj mreži.

>> Nije čudno što babicu iz Vinogradske pamte i majke koje su rodile prije 28 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije